Vitamine A supplementen

Vitamine A supplementen kopen

Vitamine A is een vet oplosbaar vitamine. Deze vitamine zorgt voor een goede werking van de ogen en het afweersysteem. Daarnaast biedt het je lichaam ook ondersteuning aan een gezonde huid, haar en nagels. Vitamine A wordt ook wel retinol genoemd. Wil jij weten waar vitamine A in zit? Of waar vitamine A goed voor is? Lees het hier!

Wat is vitamine A?

Vitamine A is een vet oplosbaar vitamine die is ontdekt door wetenschappers die erachter kwamen dat vitamine A onze ogen ondersteuning kan bieden bij het kijken in het donker. Hier zijn deze  wetenschappers achter gekomen in 1913. Vitamine A heeft naast een gunstig effect op het kijken in het donker ook een goede werking op ons afweersysteem en dus ook op onze weerstand. Door deze reden wordt vitamine A ook wel de anti infectie vitamine genoemd.  Naast de gunstige werking op onze weerstand helpt vitamine A ons lichaam ook bij cel onderhoud en immuniteit. Vitamine A wordt opgeslagen in de lever nadat het is verspreid in ons lichaam.

Waar zit vitamine A in?

Vitamine A kan je binnenkrijgen vlees, zuivelproducten en vis. daarnaast kan je vitamine uit de dagelijkse voeding halen zoals margarine, boter en bak en braadproducten. Ook kan je door leverworst of leverpaté te eten vitamine A binnenkrijgen. Het vlees waar je de meeste vitamine A uit kan halen is de runderlever. Wanneer je een te kort aan vitamine A binnenkrijgt kunnen de vitamine A supplementen een goede aanvulling zijn op dagelijkse voeding.

Gebruik vitamine A supplementen om gezondheidsklachten te voorkomen!

Een vitamine A-tekort komt vaak voor bij vegetariërs of veganisten. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat ongeveer 20% van de ouderen last heeft van een vitamine A-tekort. Een te kort kan zorgen voor gezondheidsklachten. Dit komt doordat je weerstand wordt verlaagd bij een vitamine A-tekort en hierdoor maak je meer kans op infecties. Een vitamine A-tekort kan voor problemen zorgen in ons lichaam. Om dit te voorkomen biedt De Gezondheidslijn een ruim assortiment aan vitamine A supplementen. Deze producten bieden ondersteuning naast de dagelijkse voeding. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om problemen te voorkomen. Wil jij weten wat de symptomen zijn van een vitamine A-tekort? Hieronder een lijst met de symptomen bij een vitamine A-tekort.

 • Nachtblindheid
 • Huidproblemen
 • Dof haar
 • Infecties
 • Diarree
 • Lage weerstand

Voordelen van vitamine A supplementen kopen

Vitamine A supplementen kunnen een en goede werking hebben op ons gezichtsvermogen

Vitamine A heeft een gunstige werking op onze ogen. Dit komt doordat retinol het lichaam helpt om netvliespigmenten aan te maken in onze ogen. Vitamine A heeft ook een goede werking op onze cellen in de hoornvlies. Van jongs af aan wordt door onze ouders al verteld dat wij voldoende groentes moeten eten, dit is ook om de ontwikkeling van de ogen te stimuleren. Vitamine A supplementen bij De Gezondheidslijn kunnen een goede aanvulling zijn naast de dagelijkse voeding. Lees voor gebruik altijd even de bijsluiter en verpakking om problemen te voorkomen.

Vitamine A supplementen kunnen een gunstige werking hebben op onze hersenen

Wetenschappers hebben ondervonden dat vitamine A een goede werking heeft op onze hersenen. Dit is voornamelijk op het gebied van flexibiliteit om delen van de hersenen die wij niet meer gebruiken weg te nemen. Uit onderzoek blijkt ook dat vitamine A een goede werking heeft ons geheugen.

Vitamine A supplementen bieden diverse voordelen

Naast dat vitamine A een positief effect heeft op ons geheugen en het ons lichaam ondersteunt bij ons gezichtsvermogen en immuunsysteem, biedt vitamine A nog meer voordelen. Hieronder de resterende voordelen van vitamine A.

 • De ogen kunnen zich makkelijker aanpassen in het donker.
 • Zorgt voor een normale werking van het afweersysteem.
 • Ondersteunt de ontwikkeling van het ongeboren kind.
 • Speelt een rol bij de groei van kinderen.
 • Ondersteunt de huid om gezond te blijven.
 • Speelt een rol bij het aanmaken van cellen in haar, tandvlees, long en luchtpijp.

Vitamine A supplementen kopen bij De Gezondheidslijn

Heb jij last van een vitamine A-tekort of wil je de dagelijkse voeding aanvullen door het gebruik van vitamine A supplementen? De Gezondheidslijn heeft vast en zeker het juiste vitamine A supplement die bij jouw situatie past. Wil je advies over welk vitamine A supplement het beste bij jou past? Neem dan even contact op. Voor 21:00 besteld is morgen in huis!

 • Vitamine A Emulsan Sanopharm 50ml

  SanoPharm Vitamine A emulsan.

  16,98 Normale prijs: 20,95

  Vitamine A Emulsan Sanopharm 50ml

  16,98 Normale prijs: 20,95
 • Vitamine A Vitals 4000ie 100cap

  Vitamine A 4000ie Vitals: Vitamine A ondersteunt het gezichtsvermogen en het immuunsysteem.

  11,16 Normale prijs: 14,95

  Vitamine A Vitals 4000ie 100cap

  11,16 Normale prijs: 14,95
 • VitOrtho Vitamine A D E en K Liposomaal 100ml

  VitOrtho Vitamine A, D, E en K Liposomaal

  19,94 Normale prijs: 23,95

  VitOrtho Vitamine A D E en K Liposomaal 100ml

  19,94 Normale prijs: 23,95
 • 12,99 Normale prijs: 14,95

  Vitamine AD Druppels Vital Cell Life 30ml

  12,99 Normale prijs: 14,95
 • Cellcare Vitamine AD & Omega 90ca

  CellCare Vitamin D & Omega’s

  22,78 Normale prijs: 29,25

  Cellcare Vitamine AD & Omega 90ca

  22,78 Normale prijs: 29,25
 • Vitamine A 4000IE Ortholon Pro 60vc

  Ortholon Pro Vitamine A 4000IE

  11,90 Normale prijs: 14,00

  Vitamine A 4000IE Ortholon Pro 60vc

  11,90 Normale prijs: 14,00
 • Vitamine A D & omega Cellcare 90ca

  CellCare Vitamin D & Omega’s

Menu