Producten tegen maagpijn

Producten tegen maagpijn

Ben je opzoek naar producten tegen maagpijn? Dan ben je bij De Gezondheidslijn aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van 30 producten tegen maagpijn. Hierboven kan je al onze producten vinden tegen maagpijn. Daar staat zeker een product bij die jou kan helpen om jouw maagpijn te verminderen. Hieronder vind je meer informatie over de producten tegen maagpijn. Heb je vragen? Of wil je advies over de producten tegen maagpijn? Neem dan gerust contact op.

Wat is maagpijn? En wat zijn oorzaken van pijn in de maag?

Wij hebben allemaal wel eens last van maagpijn. Maar wat is het eigenlijk? Bij maagpijn heb je pijn in de bovenbuik, maagstreek en kan je last hebben van maagzuur. Daarnaast kan je je ook misselijk voelen en een felle pijn voelen in je maag. Maar waar komt deze maagpijn eigenlijk vandaan? De grootste oorzaak in de meeste gevallen is voeding. Wanneer je bijvoorbeeld een verstoring krijgt in de spijsvertering door te snel of te veel te eten. Daarnaast kan je ook last krijgen wanneer je te snel koud eten of drinken  binnenkrijgt. Ook kan je last krijgen van emoties die zwaar op de maag gaan liggen zoals stress, verdriet en woede. Het ligt er ook aan of je voldoende gezonde voeding binnenkrijgt. Als je bijvoorbeeld te pittig of te vet eten binnenkrijgt kan je ook last krijgen van een verstoring in de spijsvertering. Dit zijn de 6 meest voorkomende oorzaken van maagpijn:

 • Wanneer je te veel pittig eten binnenkrijgt
 • Wanneer je te veel vet binnenkrijgt
 • Wanneer je last hebt van stress, woede en verdriet
 • Wanneer je last hebt van maagzuur
 • Wanneer je last hebt van een voedselvergiftiging
 • Wanneer je last hebt van een glutenintolerantie

Maagpijn symptomen

Nu je weet wat maagpijn is en wat de oorzaken kunnen zijn van jouw maagklachten. Kan je  Hieronder als aanvulling een lijst vinden met voorbeelden van symptomen die je kunt krijgen bij last van maagpijn:

 • Brandend gevoel in de borstkast
 • Brandend gevoel in de keel
 • Een misselijk gevoel
 • Vol gevoel
 • Opgeblazen gevoel
 • Pijn of last tijdens het slikken
 • ‘s nachts last hebben van hoest

Welke producten helpen tegen maagpijn?

Wil je producten tegen maagpijn kopen? De Gezondheidslijn biedt een ruim assortiment aan betrouwbare producten die jou kunnen helpen om je maagpijn te verhelpen of te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende producten van Rennie. De producten van Rennie kunnen namelijk een zuur neutraliserende werking hebben op onze maag dat snel verlichting geeft bij last van brandend maagzuur en zure oprispingen.

Daarnaast bieden wij bij De Gezondheidslijn ook een anijsdrank aan van Gaviscon. Deze anijsdrank is een geneesmiddel tegen brandend maagzuur. Lees voor het gebruik altijd even de beschrijving, verpakking en bijsluiter om eventuele problemen te voorkomen.

Ook bieden wij producten tegen maagpijn aan van de volgende merken: Will Pharma, Losecan, Optímax, Nexium, Gastilox, Pantoprazol, Maalox, Zantac en Healthy Pharm.

Wil je meer weten over de producten tegen maagpijn? Of wil je advies ontvangen van specialisten over welk product het beste bij jouw situatie past? Neem dan gerust even contact op.

Producten tegen maagpijn kopen bij De Gezondheidslijn

Heb jij last van pijn in de maag? En wil je producten kopen tegen maagpijn? De Gezondheidslijn biedt een uitgebreid assortiment aan producten die jou kunnen helpen om de klachten van maagpijn te verminderen. Wil je meer informatie over de producten tegen hooikoorts? Neem dan even contact op! Voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Maagtabletten calcium carbonaat Healthypharm 36tab

  Calciumcarbonaat neutraliseert maagzuur.

  2,89 Normale prijs: 4,79

Menu