Zelfzorg

Zelfzorg producten kopen

Zelfzorg producten zijn producten die jouw kunnen helpen bij klachten aan bijvoorbeeld de ogen, oren en huid. Daarnaast hebben wij bij De Gezondheidslijn een uitgebreid assortiment aan zelfzorg producten die kunnen helpen bij klachten tijdens de menopauze of menstruatie. Heb je klachten tijdens de zwangerschap of bevalling? Hiervoor hebben wij zelfzorg producten die jou kunnen helpen in deze tijd. Ook hebben wij bij De Gezondheidslijn zelfzorg producten met een rustgevende werking die jij kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld een stressvolle periode. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om te voorkomen dat je producten of supplementen gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn.

Meer informatie over zelfzorg producten kopen

Wij bij De Gezondheidslijn hebben een uitgebreid assortiment aan zelfzorg producten. Heb jij bijvoorbeeld last van opvliegers, tranende ogen, slapeloze nachten of een droge huid? Wij hebben verschillende producten die kunnen helpen bij deze lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen wij in sommige gevallen verhelpen met behulp van druppels, zalfjes, supplementen of crèmes. Heb je last van een verbrande huid door bijvoorbeeld een hete oven of ben je in de haast langs een muur gegaan en heb je last van schaafwonden? De zelfzorgproducten van De Gezondheidslijn kunnen helpen de pijn te verminderen.

Wanneer je gebruik wilt maken van zelfzorg producten is het verstandig om je goed te laten informeren. Onze klantenservice staat daarom dagelijks voor jou klaar. Let op! Bij het gebruik van supplementen is een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl erg belangrijk.

Zelfzorg producten kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw zelfzorg producten snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Zalf baby Bepanthen 100g

  Bij een kwetsbare, schrale en zeer droge huid, kloofjes en gevoelige, rode plekken. Beschermt en ondersteunt het huidherstel.

 • Dentinox suikervrij Vemedia 9ml

  Dentinox Suikervrij wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van klachten bij het doorkomen van de eerste tanden. Geeft vermindering van pijn op gevoelige plaatsen van het tandvlees.

 • Baby zoutoplossing spray Otrivin 15ml

  Otrivin Zoutoplossing ondersteunt de vochtigheid in de neus bij droog of korstig neusslijmvlies om het neusslijmvlies zachtjes te reinigen. Vergemakkelijkt het schoonmaken van de neus.

 • Baby bee muli purpose ointment Burts Bees 210g

  Burts Bees Baby bee multi purpose ointment

 • Infacol Infacol 50ml

  Darmkrampjes? Infacol lucht op!

 • Animal parade baby plex Natures Plus 60ml

  Suikervrije multivitaminedruppels met een natuurlijke sinaasappelsmaak!

 • Baby bee nourishing lotion Burts Bees 170g

  Romige, snel absorberende bodylotion voor de babyhuid.

 • Baby wasgel lavendel Volatile 100ml

  Baby wasgel met lavendel en kamille rooms in een basis van jojoba, amandel en emulgator zodat het goed in het water oplost.

 • Apricot baby oil Burts Bees 118ml

  Houdt het babyhuidje zacht en soepel. Ook geschikt voor massage

 • Baby bee shampoo body wash Burts Bees 235ml

  Reinigt en voedt de babyhuid. Prikt niet in de ogen, irriteert niet en is veilig voor dagelijks gebruik

 • Baby monodose Otrivin ex

  Otrivin Baby Monodose reinigt en bevochtigt de neusholten.

 • Kind fysiologische zoutoplossing Daro 10x5ml

  Daro Zoutoplossing fysiologisch 0,9%

Menu