Zelfzorg

Zelfzorg producten kopen

Zelfzorg producten zijn producten die jouw kunnen helpen bij klachten aan bijvoorbeeld de ogen, oren en huid. Daarnaast hebben wij bij De Gezondheidslijn een uitgebreid assortiment aan zelfzorg producten die kunnen helpen bij klachten tijdens de menopauze of menstruatie. Heb je klachten tijdens de zwangerschap of bevalling? Hiervoor hebben wij zelfzorg producten die jou kunnen helpen in deze tijd. Ook hebben wij bij De Gezondheidslijn zelfzorg producten met een rustgevende werking die jij kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld een stressvolle periode. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om te voorkomen dat je producten of supplementen gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn.

Meer informatie over zelfzorg producten kopen

Wij bij De Gezondheidslijn hebben een uitgebreid assortiment aan zelfzorg producten. Heb jij bijvoorbeeld last van opvliegers, tranende ogen, slapeloze nachten of een droge huid? Wij hebben verschillende producten die kunnen helpen bij deze lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen wij in sommige gevallen verhelpen met behulp van druppels, zalfjes, supplementen of crèmes. Heb je last van een verbrande huid door bijvoorbeeld een hete oven of ben je in de haast langs een muur gegaan en heb je last van schaafwonden? De zelfzorgproducten van De Gezondheidslijn kunnen helpen de pijn te verminderen.

Wanneer je gebruik wilt maken van zelfzorg producten is het verstandig om je goed te laten informeren. Onze klantenservice staat daarom dagelijks voor jou klaar. Let op! Bij het gebruik van supplementen is een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl erg belangrijk.

Zelfzorg producten kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw zelfzorg producten snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu