Producten tegen hoest

Producten tegen hoest

Ben je opzoek naar producten tegen hoest? Dan ben je op het juiste adres gearriveerd! De Gezondheidslijn biedt een uitgebreid assortiment van producten tegen hoest. Deze producten zijn van de beste kwaliteit. Bekijk eens onze producten tegen hoest op deze pagina!

Wat is hoest?

Hoest ontstaat wanneer je luchtwegen worden geprikkeld. Je lichaam geeft aan dat de luchtwegen in  je lichaam niet schoon zijn hierdoor ga je hoesten om de slechte stoffen in je keel te verwijderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slijm of rook dat vast zit in de luchtwegen. Hoesten is een functie om de luchtwegen te beschermen. Hoest kan je onderscheiden in twee soorten namelijk kriebel- en slijmhoest. Hoest kan daarnaast ook een symptoom zijn bij een verkoudheid of griep. Heb je last van astma of COPD dan kan je ook last krijgen van hoest.

Symptomen van hoest

Hoest komt in verschillende vormen voor zoals je kan last hebben van een lichte hoest, dan heb je meestal alleen last van kuchen. Daarnaast kan je ook last hebben van een zwaardere hoest ook wel rochelhoest genoemd. Ben je te lang in een stoffige omgeving aanwezig geweest? Dan kan je last krijgen van een kriebelhoest. Ook kan je last krijgen van een chronische hoest zoals bij bijvoorbeeld astma of COPD. De meest voorkomende symptomen van hoest zijn pijn in de keel en last van een droge keel.

Symptomen van een kriebelhoest

Heb je last van een kriebelhoest? Dan herken je de symptoom van een kriebel in je keel. Deze kriebel wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een virus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hooikoorts. Je kan daarnaast last krijgen van een kriebelhoest door een onzuivere lucht of koude omgeving. Ook kan je last krijgen van een kriebelhoest door te roken of rook in te ademen. Kriebelhoest wordt ook wel prikkelhoest of droge hoest genoemd.

Symptomen van slijmhoest

Bij slijmhoest heb je last van slijm dat vastzit in de keel. Bij elke hoestbui die je hebt komt er een hoeveelheid slijm naar boven. In sommige gevallen kan deze slijm zo hardnekkig zijn dat deze vast blijft zitten in de longen. Hierbij merk je dat je moeilijk is om het slijm op te hoesten. De producten tegen hoest van De Gezondheidslijn helpen jou om van de hoest af te komen. Lees voor gebruik altijd even de bijsluiter om te voorkomen dat je stoffen binnenkrijgt die niet bij jou van toepassing zijn.

Welke middelen helpen tegen hoest?

Heb jij last van hoest? En wil je hier iets aan doen? De Gezondheidslijn biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 90 producten. Deze producten kunnen de klachten bij hoest verwijderen of verminderen. De producten tegen hoest worden bij De Gezondheidslijn in verschillende vormen aangeboden namelijk  in tablet-, drank- en sprayvorm. Wil je advies over welk product jou het beste kan helpen tegen hoest? Neem dan even contact op. Wij helpen je graag!

Hoestverzachtende middelen kopen

Ben je opzoek naar hoestverzachtende middelen? Bestel de hoestverzachtende middelen snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn. Deze producten verzachten de keel. Je hebt hierdoor minder pijn tijdens het hoesten. Wij bieden de hoestverzachtende middelen aan in verschillende vormen zoals tabletten, spray, hoestpastilles en hoestdrankjes. De hoestverzachtende middelen bieden wij bij De Gezondheidslijn aan voor de laagste prijs in Nederland. De producten zijn van betrouwbare kwaliteit. Wij bieden bijvoorbeeld hoestverzachtende middelen aan van de volgende merken: A.Vogel, Fluimucil, Natterman, Daro en Dampo. Wil jij advies? Of heb je vragen bij het kopen van hoestverzachtende middelen? Onze specialist zit klaar om jou te helpen. Neem gerust contact op!

Hoestprikkelende middelen kopen

Heb je last van een kriebelhoest? De hoestprikkelende middelen bij De Gezondheidslijn verminderen de irritatie in de keel en longen waardoor je minder snel geneigd bent om te hoesten. De hoestprikkelende middelen bieden wij bij De Gezondheidslijn aan in verschillende vormen. Wij bieden namelijk tabletten aan die de irritatie in de keel kan verminderen waardoor je minder snel hoeft te hoesten. Daarnaast hebben wij ook hoestdrankjes van de beste kwaliteit voor de laagste prijs in Nederland. Ook bieden wij een spray aan waardoor de irritatie in de keel en longen verminderd kan worden. Wij bij De Gezondheidslijn bieden ook hoestprikkelende middelen aan van vele merken. Lees voor gebruik altijd even de bijsluiter of verpakking van de producten of middelen om te voorkomen dat stoffen binnenkrijgt die niet bij jou van toepassing zijn. Heb je vragen? Of wil je advies? Neem dan even contact op!

Producten tegen hoest kopen bij De Gezondheidslijn

Heb jij last van hoestbijen? En wil je producten tegen hoest kopen? De Gezondheidslijn biedt een uitgebreid assortiment aan producten die jou kunnen helpen om de klachten hoest te verminderen. Wil je meer informatie over de producten tegen hoest? Neem dan even contact op! Voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Broomhexine 8mg Sanias 30tb

  Broomhexine HCl hoesttabletten Apotex 8 mg, tabletten.

 • Hoestspray droge hoest en kriebelhoest Vogel 30ml

  Nieuw! A.Vogel Hoestspray legt een beschermend filmlaagje in de keel. Dit werkt hoeststillend en verzachtend.

  8,82 Normale prijs: 11,99

  Hoestspray droge hoest en kriebelhoest Vogel 30ml

  8,82 Normale prijs: 11,99
 • Noscapect Roter 20tab

  Hoestprikkeldempend. Bij prikkelhoest of droge hoest.

  8,44 Normale prijs: 8,99

  Noscapect Roter 20tab

  8,44 Normale prijs: 8,99
 • Bronchicum extra sterk Natterman 200ml

  Bronchicum Extra Sterk behoort tot de groep van de hoestonderdrukkende geneesmiddelen en kan worden toegepast bij verlichting van hoestklachten.

  10,89 Normale prijs: 12,99

  Bronchicum extra sterk Natterman 200ml

  10,89 Normale prijs: 12,99
 • Fluimucil 600 mg Fluimucil 30brt

  Fluimicil Bruis bij aandoeningen van de luchtwegen om het ophoesten van taai slijm te vergemakkelijken

 • Acetylcysteine 200 mg Actavis 30×1.5

  Acetylcysteïne breekt taai, vastzittend slijm af, zodat het dun en vloeibaar wordt en gemakkelijk kan worden opgehoest.

 • 8,81 Normale prijs: 10,75

  Propolis hoestsiroop Soria 200ml

  8,81 Normale prijs: 10,75
 • Noscapine siroop HCL Teva 150ml

  Noscapine HCl Teva 1 mg/ml, stroop

 • Hoestspray vastzittende hoest Vogel 30ml

  Vogel Hoestspray is een medisch hulpmiddel dat snel en effectief helpt bij vastzittende hoest.

  8,82 Normale prijs: 11,99

  Hoestspray vastzittende hoest Vogel 30ml

  8,82 Normale prijs: 11,99
 • Fluimucil drank forte 4% Fluimucil 200ml

  Fluimucil 40 mg/ml drank forte kan worden gebruikt bij vastzittende hoest en vastzittend slijm, ter vergemakkelijking van het ophoesten indien dit door taai slijm wordt bemoeilijkt.

  10,85 Normale prijs: 11,49

  Fluimucil drank forte 4% Fluimucil 200ml

  10,85 Normale prijs: 11,49
 • Fluimucil 600mg Fluimucil 6brt

  Fluimicil Bruis bij aandoeningen van de luchtwegen om het ophoesten van taai slijm te vergemakkelijken.

 • Hoestpastilles thijm/sleutelbloem Dampo 24past

  Dampo Hoestpastilles thijm/sleutelbloem

  3,59 Normale prijs: 4,99

  Hoestpastilles thijm/sleutelbloem Dampo 24past

  3,59 Normale prijs: 4,99
 • Acetylcysteine 600 mg sachets Sanias 30x3g

  Acetylcysteïne breekt taai, vastzittend slijm af, zodat het dun en vloeibaar wordt en gemakkelijk kan worden opgehoest.

 • broomhexine hoestdr xtr sterk Sanias 150ml

  Broomhexine HCl hoestdrank extra sterk suikervrij Sanias 8 mg/5 ml, drank

 • Drank 8 mg/5 ml Bisolvon 200ml

  Bisolvon drank, 8 mg/5 ml

 • Bisolvon 8mg av @ Bisolvon 50tb

  Bisolvon tabletten, 8 mg

 • Fluimucil 600 mg Fluimucil 10tab

  Acetylcysteïne breekt taai, vastzittend slijm af, zodat het dunvloeibaar wordt en gemakkelijk kan worden opgehoest.

 • Hoestdrank Bronchostop 200ml

  Bronchostop Hoestdrank

  15,89 Normale prijs: 16,49

  Hoestdrank Bronchostop 200ml

  15,89 Normale prijs: 16,49
 • Voor alle hoest kind Natterman 180ml

  Natterman Voor alle hoest kind

  10,39 Normale prijs: 13,99

  Voor alle hoest kind Natterman 180ml

  10,39 Normale prijs: 13,99

Menu