Huidherstel producten

Huidherstel producten

Je gehele lichaam wordt beschermd door het grootste orgaan in jouw lichaam de huid. Naast de beschermende functie van de huid is dit ook de 1e verdediging van je afweersysteem. Daarnaast voorkomt je huid dat jouw lichaam onderkoelt, oververhit of uitgedroogd raakt. Verder herkent de huid ook pijn of gevaren die dit signaal doorgeeft aan de hersenen. Al met al is de huid erg belangrijk voor ons lichaam. De huid heeft dan ook aandacht en verzorging nodig. Dit is helemaal verstandig wanneer je je huid hebt laten behandelen. Denk bijvoorbeeld aan een ontharing, cosmetische ingrepen, liggen onder de zonnebank of een laserbehandeling. Het is belangrijk om de huid goed te laten herstellen. De Gezondheidslijn biedt een ruim assortiment aan van huidherstel producten om de huid te laten ontspannen en natuurlijk te herstellen. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om te voorkomen dat je producten of supplementen gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn.

Meer over huidherstel producten kopen

Sommige huidherstel producten bij De Gezondheidslijn kunnen de huid direct verkoelen of kalmeren. De huid kan dit goed gebruiken wanneer jij bijvoorbeeld je haren hebt laten weg laseren, waxen of epileren. In sommige huidherstel producten zit panthenol wat ook wel provitamine B5 wordt genoemd. De panthenol zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid in evenwicht wordt gebracht. Daarnaast zorgt panthenol ook voor een betere hydratatie van de huid. Ook kan het helpen om de huid te kalmeren. Het is verstandig om dit meteen na ontharing aan te brengen, omdat dit zorgt voor bijvoorbeeld een snelle verkoeling van je huid en hierdoor kan de huid beter herstellen.

Verder kunnen sommige huidherstel producten bij De Gezondheidslijn ook de huid hydrateren na bijvoorbeeld het laten zetten van een tatoeage. Dit kan je doen met bijvoorbeeld een tattoo-crème. Dit zorgt voor een sneller herstel van de huid en kan daarnaast zorgen dat de huid kalmeert. Ook kunnen de huidherstel producten zoals een olie, crème of spray de huid helpen tijdens het herstelproces bij andere klachten zoals schaafwonden of bij een verbrande huid. Wil je advies? Of heb je vragen over de huidherstel producten bij De Gezondheidslijn? Neem dan even contact op!

Huidherstel producten kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw huidherstel producten snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu