Trias Kuur Heel 3 x 100ml

103,95

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bestaat uit 3 flesjes van 100ml: Reneel 100ml, Hepeel 100ml en Lymphomyosot 100ml. Wordt gratis verzonden.

Vergelijk
Artikelnummer: 101136 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

103,95

Aantal Prijs
1 103,95
2 102,95
3+ 101,95

  Gratis retourneren

Beschrijving

Trias kuur Heel

Het menselijk lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen zoals luchtvervuiling en straling. Daarnaast stapelt het lichaam ook nog eens bepaalde gifstoffen op. Als er teveel van deze stoffen worden opgestapeld, raakt het lichaam overbelast en kunnen sommige cellen niet goed meer functioneren. De Trias kuur helpt het lichaam bij de afvoering van deze stoffen.

Afval in je lichaam

Naast de blootstelling van het lichaam aan luchtvervuiling en straling zijn er ook andere factoren die ervoor zorgen dat er afvalstoffen in je lichaam terecht komen. Een veel voorkomende factor is stress en een drukke levensstijl. Daarnaast is ook de kwaliteit van onze voeding achteruit gegaan en worden er teveel slechte producten gegeten zoals snacks en snoep. Dit in combinatie met te weinig lichaamsbeweging, kan ervoor zorgen dat er afvalstoffen in je lichaam ontstaan. Het is dus van belang dat je op je voeding let en ook geen overmatig gebruik maakt van alcohol en drugs. Ook het drinken van water en genoeg slapen helpt bij de tegengaan van slechte stoffen die in het lichaam komen.

Wat is de Trias Kuur Heel?

Door alle schadelijke stoffen die het lichaam opneemt, is het natuurlijk evenwicht uit balans en dat zorgt voor diverse klachten. Het is daarom goed om het lichaam af en toe te reinigen en deze stoffen te laten verwijderen. Door een reiniging zal je ervaren dat je meer energie hebt en jij je ook vitaler voelt. Daarnaast verbetert je weerstand en zal je sneller herstellen van ziektes en lichamelijke inspanningen. De Trias kuur is een homeopathisch geneesmiddel dat zorgt voor een algehele lichaamsreiniging. Het is een combinatie van 3 producten die helpen bij het herstel van het natuurlijk evenwicht. Deze drievoudige ontgiftingskuur bestaat uit 3 middelen:

Reneel

Reneel is een homeopathisch geneesmiddel dat de nieren ondersteunt en stimuleert. Het product bevat diverse stoffen zoals Berberis vulgaris en Sabal serrulata die helpen bij de afvoer van de afvalstoffen. Dit product helpt bij de drainage van alle schadelijke stoffen. Reneel is een onderdeel van de Trias Kuur ter ondersteuning van de normale nierreiniging en afvoering van schadelijke stoffen.

Hepeel

Hepeel is het tweede product van de Trias Kuur. Dit middel is een homeopathisch geneesmiddel dat de uitscheidingsfunctie van de lever- en galblaasreiniging stimuleert. Hepeel bestaat uit diverse stoffen zoals Carduus marianus en Nux vomica. Het middel wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze en verhoogt de afvoer van diverse afvalstoffen.

Lymphomyosot

Het laatste middel uit de Trias Kuur is Lymphomyosot. Dit homeopathische geneesmiddel stimuleert de afvoer via het lymfestelsel, ook wel lymfdrainage genoemd. Tegelijkertijd voorziet het middel het lymfestelsel van extra energie. Enkele stoffen die in Lymphomyosot zitten zijn Silicea en Kalium carbonica.

Wat is het effect van de Trias Kuur Heel ?

Per persoon verschillen de effecten. De een merkt weinig tot geen verandering in het lichaam, terwijl anderen juist wel veel verschil voelen. De kuur zorgt voor de reiniging van het lichaam, zelfs als jij geen verschil voelt. In de eerste weken kunnen oude klachten weer opspelen. Dit komt doordat het ontgiften begint en dit kan verschijnselen met zich mee brengen. Schrikt hier niet van, want deze zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf weer. Ook kun je meer ontlasting hebben dan normaal en kan je urine een andere kleur hebben. Dit komt doordat de lever, nieren en lymfe zich gaan schoonmaken. Ook dit wordt weer normaal na een aantal dagen of weken. Wees dus niet ongerust wanneer je deze verschijnselen ervaart, want dit zijn tekenen dat de reiniging in volle gang is!

Hepeel Heel 100ml

Trias Kuur Heel is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Dosering Hepeel

Dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 maal daags 10 druppels innemen. Zo nodig om het kwartier 10 druppels innemen,
gedurende 2 uur (maximaal 12 maal daags 10 druppels).
Kinderen tussen 6 en 12 jaar:
3 maal daags 7 druppels innemen. Zo nodig om het kwartier 7 druppels innemen,
gedurende 2 uur (maximaal 8 maal daags 7 druppels).
De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water vermengd, een paar seconden in de
mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.

Samenstelling Hepeel

Hepeel H bevat per

100g druppels:
Carduus marianus D4 10 g
Cynara scolymus D4 10 g
Lycopodium clavatum D6 10 g
Nux vomica D12 10 g
Taraxacum officinale D4 10 g
Hulpstoffen: Lactose, magnesiumstearaat.
Hulpstoffen druppels: Alcohol, water.

Contra-indicaties

Geen.

Bijwerkingen:

Geen.

Interacties:

Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend.

Zwangerschap en lactatie

Voor zover bekend kan Hepeel H tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt

Effecten op de rijvaardigheid en gebruik machines:

Voor zover bekend beïnvloedt Hepeel H bij de aangegeven dosering de rijvaardigheid en het vermogen om machines te besturen niet.

Speciale waarschuwingen

Dit geneesmiddel bevat 35 volume % alcohol. Iedere dosis van 10 druppels bevat 0,134 gram alcohol. Inname per dag bij chronisch gebruik is maximaal 0,404 gram alcohol (3 maal daags 10 druppels). Bij gebruik in acute gevallen is de maximale inname per dag 1,614 gram alcohol (12 maal daags 10 druppels).

Reneel Heel 100ml

Indicaties Reneel:

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Dosering Reneel Heel

Dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 maal daags 10 druppels innemen. Zo nodig om het kwartier
10 druppels innemen, gedurende 2 uur (maximaal 12 maal daags 10 druppels).
Dosering voor kinderen van 2 tot 6 jaar:
3 maal daags 5 druppels innemen. Zo nodig om het kwartier
5 druppels innemen, gedurende 2 uur (maximaal 12 maal daags 5 druppels).
Dosering voor kinderen van 6 tot 12 jaar:
3 maal daags 7 druppels innemen. Zo nodig om het kwartier
7 druppels innemen, gedurende 2 uur (maximaal 12 maal daags 7 druppels).
De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water vermengd, een paar seconden in de mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.

Samenstelling Reneel Heel

Reneel H bevat per 100g druppels:

Berberis vulgaris D6 10 g
Equisetum hyemale D4 10 g
Cantharis vesicatoria D6 10 g
Populus tremuloides D4 10 g
Sabal serrulata D4 10 g
Solidago virgaurea D4 10 g
Hulpstoffen druppels: Alcohol, water.

Contra-indicaties

Geen.

Bijwerkingen

Geen.

Interacties

Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend.

Zwangerschap en lactatie

Voor zover bekend kan Reneel H tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Echter omdat het product 35% alcohol bevat, dat wil zeggen maximaal 135 mg per dosis van 10 druppels, is voorzichtigheid geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met verhoogd risico zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie. Schadelijk bij alcoholisme.

Effecten op de rijvaardigheid en gebruik machines:

Voor zover bekend beïnvloedt Reneel H bij de aangegeven dosering de rijvaardigheid en het vermogen om machines te besturen niet.

Speciale waarschuwingen:

Dit geneesmiddel bevat 35 volume % alcohol, d.w.z. max. 135 mg per dosis van 10 druppels, hetgeen overeenkomt met 3,5 ml bier of 1,5 ml wijn per dosis. Schadelijk bij alcoholisme. Voorzichtigheid is geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met een verhoogd risico zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie.

Lymphomyosot Heel 100ml

Lymphomyosot Heel indicaties:

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
Dosering Lymphomyosot :

Dosering voor volwassenen en kinderen boven de 12 jaar:
Gedurende de eerste week 3 maal daags 30 druppels innemen, de tweede week 3 maal daags 20 druppels innemen, de derde en de daarop volgende weken 3 maal daags 10 druppels innemen.
De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water vermengd, een paar seconden in de mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.

Lymphomyosot Heel samenstelling

Lymphomyosot H bevat per

100 g druppels:
Silicea D8 10 g
Baryta carbonica D6 10 g
Kalium carbonicum D4 10 g
Iris versicolor D4 10 g
China officinalis D4 10 g
Hulpstoffen tabletten: Lactose, magnesiumstearaat.
Hulpstoffen druppels: Alcohol, water.

Verpakkingswijze

Flesje met 30 of 100 ml.
RVH nummer:

Druppels 82845

Contra-indicaties

Er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend.
Zwangerschap en lactatie:

Voor zover bekend kan Lymphomyosot H tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt.
Effecten op de rijvaardigheid en gebruik machines:

Voor zover bekend beïnvloedt Lymphomyosot H bij de aangegeven dosering de rijvaardigheid en het vermogen om machines te besturen niet.
Speciale waarschuwingen:

Dit geneesmiddel bevat 35 volume % alcohol. Iedere dosis van 20 druppels bevat 0,269 gram alcohol. Inname per dag is maximaal 0,807 gram alcohol (3 maal daags 20 druppels). Schadelijk bij alcoholisme. Voorzichtigheid is geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie.

Trias Kuur Heel bestaat uit 3 flesjes van 100ml: Reneel, Hepeel en Lymphomyosot

http://www.heelbv.nl

Specificatie

Extra informatie

Shoppingveld

Een homeopathisch geneesmiddel dat zorgt voor een algehele lichaamsreiniging, Hepeel, Lymphomyosot, Meer Energie en een Vitaler gevoel, Reneel, Trias kuur, Verbeterde weerstand en snellere herstel van ziektes en lichamelijk inspanningen

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 27,76 Normale prijs: 31,95
  • 34,65 Normale prijs: 45,30
  • 34,65 Normale prijs: 45,30
  • 39,65 Normale prijs: 50,49
  • 34,65 Normale prijs: 45,30

Menu