Producten bij zwangerschap & bevalling

Producten bij zwangerschap en bevalling

De bevalling is net achter de rug. Nu kun je lekker genieten van de geur, de kleine handjes en voetjes van jouw baby. De baby badderen, insmeren en lekker knuffelen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om goed uit te rusten en gezond te eten. Je moet tenslotte weer herstellen, je hebt namelijk net een hele knappe prestatie achter de rug. Helaas is een bevalling in de meeste gevallen geen pretje. De eerste dagen na de bevalling blijft alles pijnlijk en is er vaak sprake van hevig bloedverlies. Dan is het fijn als je kunt vertrouwen op goede producten. Producten die doen waarvoor ze gemaakt zijn! Bij De Gezondheidslijn kun je vertrouwen op de beste kwaliteit.

Zwangerschapstest kopen

Wanneer jij met jouw partner probeert om kinderen te krijgen of wellicht twijfelt of je zwanger bent, is een zwangerschapstest de juiste keuze. Deze tests zijn bijzonder nauwkeurig. In onze webshop bieden wij verschillende soorten zwangerschapstesten. Bij vragen over het functioneren en/ of  kopen van een zwangerschapstest, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Meer over ondersteuningsproducten voor zwangerschap en bevalling

Wanneer je zwanger bent gebeurt er veel in je lichaam. De hormonen gieren door je lijf. Dit is ook niet zo gek, er groeit namelijk een klein mensje in je lichaam en voor veel mensen voelt dit als een wonder! Het is niet niks wat er allemaal gebeurd. In deze periode is het belangrijk om jouw lichaam goed te ondersteunen. Bijvoorbeeld door jouw lijf dagelijks in te smeren met een speciale olie. Dit kan striemen helpen voorkomen, die kunnen ontstaan na het snelle groeien van de buik.

DeGezondheidslijn biedt een zeer groot assortiment aan van producten vóór, tijdens en na de zwangerschap en bevalling. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapstesten, kraamverbanden, zoogkompressen en speciale zwangerschapsolies.

Zwangerschapsproducten kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw zwangerschapsproducten snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten.
Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Zwangerschapsolie Weleda 100ml

  Door je huid soepel te houden en dagelijks in te smeren met Weleda Zwangerschapsolie kan je striemen helpen voorkomen.

  12,49 Normale prijs: 17,99

  Zwangerschapsolie Weleda 100ml

  12,49 Normale prijs: 17,99
 • Advance ovulatietest Clearblue 10st

  Bepaal je vier beste dagen om zwanger te worden, het dubbele van elke andere ovulatietest.

 • Zwangerschapstest casette Testjezelf.nu 3st

  Vroege zwangerschapstest in cassette vorm. Meer dan 99% betrouwbaar en vroeg testen is nu mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs. Verpakking bevat 3 afzonderlijke testen.

  5,12 Normale prijs: 5,81

  Zwangerschapstest casette Testjezelf.nu 3st

  5,12 Normale prijs: 5,81

Menu