Vitals

Vitals

Vitals voedingssupplementen BV is een Nederlands bedrijf dat is begonnen in 1988. Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen. Daarnaast geven zij advies bij het gebruik van deze producten. Met als doel de gebruikers van voedingssupplementen op een natuurlijke manier te helpen om gezond te leven. Hierbij wordt de werkzaamheid, dosering en opneembaarheid centraal gezet.

Vitals heeft de ambitie om de meest effectieve voedingssupplementen te produceren. Zij letten hierbij op de zuiverhuid, dosering en natuurlijk de kwaliteit. Daarnaast richt Vitals zich ook op het ontwikkelen van de supplementen. Bij deze ontwikkeling ligt de focus op de inbreng van het effect van de supplementen.

Meer over Vitals

Bij Vitals geloven ze dat de beste kwaliteit van de voedingssupplementen belangrijk is bij een goede gezondheid.

De producten van Vitals zijn ontwikkelt met behulp van een wetenschappelijke onderbouwing. Daarnaast is de dosering van de supplementen gebaseerd op studies. De kwaliteit wordt dus door wetenschappelijke onderbouwing en studies ondersteunt. Hiervoor nemen zij dan ook de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de supplementen. Dit bewijst Vitals ook door een 22000-certficaat . Dit laat zien dat Vitals de hoogste kwaliteitseisen van voedselveiligheid in huis heeft.

Vitals supplementen kopen

Vitals voedingssupplementen zijn dus van hoge kwaliteit. De producten zijn goed onderbouwd en daarnaast veilig. De grondstoffen worden geselecteerd aan strenge normen waardoor de veiligheid van de supplementen gewaarborgd blijft.

Daarnaast heeft Vitals een breed assortiment. Hierdoor is er een ruime keuze om de gezondheid te ondersteunen met behulp van supplementen. Denk bijvoorbeeld aan minerealen en vitamines in de juiste dosering. Verder hebben we ook een ruime keuze aan vetzuren, nutriënten en aminozuren. Naast deze vitamines en minarealen supplementen hebben wij ook verschillende voedingssupplementen. Sommige zijn speciaal geproduceerd voor veganisten. Lees voor het gebruik van Vitals supplementen altijd eerst de verpakking. Hierdoor voorkom je dat je verkeerde supplementen inneemt die niet van jouw van toepassing zijn.

Vitals supplementen kopen bij DeGezondheidslijn

Bestel uw supplementen om ter ondersteuning van uw voeding voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Vindt uw Vitals voedingssupplementen snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn.

De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze onze producten.

Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu