Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Jasmijn olie Zoom

Wees de eerste om dit product te waarderen

Latijnse naam: Oleum Jasmini

Beschikbaarheid: Op voorraad 23 stuks beschikbaar

€ 8,39
Product Omschrijving

    Productdetails

    Omschrijving:
    Door middel van vetten, verkrijgt men fijne geurstoffen uit de bloemen van verschillende jasmijnsoorten. Het resultaat is een sterk naar jasmijn ruikende vloeistof, welke zijn voornaamste toepassing vindt in de cosmetica- en parfumindustrie. Deze methode noemt men enfleurage. Jasmijnolie heeft geen specifieke geneeskrachtige werking, maar is door zijn geur aangenaam om te verdampen in een aromalampje. De olie wordt in oosterse landen gebruikt als bloemenextract voor parfum composities en voor het aromatiseren van thee. De olie is niet etherisch.
     
    Gebruik:
    Uitwendig gebruiken.
    Jasmijn olie Jacob Hooy 10ml

    Jasmijn olie Jacob Hooy 10ml. Latijnse naam: Oleum Jasmini

    • Prijs: € 8,39 - In voorraad
Product beoordelingen

    Schrijf je eigen recensie

    U recenseert: Jasmijn olie Jacob Hooy 10ml

CMS tab