-18%

Allibest Knoflook Puur 120vc

37,96 Normale prijs: 46,20 (-18%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

AlliBest is een voedingssupplement met daarin allicine, de werkzame stof uit knoflook en kent tal van gezondheidsvoordelen.

37,96 Normale prijs: 46,20 (-18%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Allibest Knoflook Puur

Allibest Knoflook Puur is een voedingssupplement met daarin allicine, de werkzame stof uit knoflook en kent tal van gezondheidsvoordelen. Bij de meeste knoflook supplementen is de stof allicine verloren, maar in de capsules van AlliBest is deze in zeer hoge concentratie aanwezig. De capsules zijn gemaakt van cellulose, wat een goede opname door het lichaam bevordert. AlliBest bevat een hoge dosis allicine van 20.000 ppm, wat gelijk staat aan 5mg allicine.
– antioxidant*
– voor een verantwoord cholesterolgehalte*
– ondersteunt het afweersysteem*
– voor hart- en bloedvaten*
*  Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Allicine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit knoflook dat bijdraagt aan de gezondheid. Het natuurlijke antibioticum werd voor het eerst vastgesteld in 1944 door Chester Cavallito en zijn medewerkers in de organische chemie. Cavallito ondervond dat allicine verantwoordelijk is voor een breed scala aan antibacteriële activiteit in knoflook. Met deze eeuwenoude kennis in het achterhoofd introduceert APB Holland daarom AlliBest: AlliBest bevat 20.000ppm allicine.

Ook wetenschappelijke onderzoeken (www.pubmed.org) beschrijven allicine als een krachtige antioxidant. De stof helpt bij de bestrijding van ontstekingen, heeft een gezonde werking op hart- en bloedvaten en draagt bij aan een goed immuunsysteem. Bovendien onderhoudt allicine een normaal cholesterolgehalte, beschermt het tegen verkoudheid, schimmels, bacteriën en stress en draagt het bij aan de behandeling tegen diverse ziektes zoals artherosclerose en tuberculose.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

knoflook extract 250 mg
– waarvan 5 mg allicine

Ingredienten Allibest Knoflook Puur  

Allibest, cellulose (enteric coating capsule)

Gebruik 

1 tablet per dag innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

Fabrikant

APB Holland bv
Stevinweg 2
4691 SM Tholen

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 8,69
  • 10,59 Normale prijs: 11,94
  • 9,37

Menu