AOV Vitamine B

Als je de categorie AOV vitamine B bekijkt, zul je al snel zien dat er supplementen zijn in allerlei varianten. Vitamine B is dan ook één van de meest veelzijdige vitamines die er is. Tussen deze vitamine B’s is er onderling dan ook een hoop verschil, maar de combinatie van deze vitamines kunnen wel een belangrijke bijdrage leveren aan een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl. Maar ook los van elkaar kunnen deze vitamines een hoop voor je betekenen. Daarom kies je voor AOV vitamine B.

Het belang van AOV Vitamine B voor je gezondheid

In totaal zijn er zo’n 8 varianten van vitamine B, en deze zijn allen terug te vinden binnen de AOV vitamine B categorie. Ten eerste is er thiamine (B1), een vitamine dat in vele voedingswaren terug te vinden is: brood, aardappelen, vlees, groente en melk. Het haalt energie uit je voeding en zorgt voor een betere werking van je gehele lichaam. Daarnaast is er riboflavine (B2), wat vooral een positief effect heeft op je huid. Ook deze vitamine is in vergelijkbare voedingsproducten terug te vinden.

Niacine wordt ook wel vitamine B3 genoemd, en heeft een positieve impact op het zenuwstelstel en de hersenen. Je vindt deze vitamine terug in producten zoals vlees, vis, groente en graanproducten. Pantotheenzuur, ook wel bekend als vitamine B5, is goed voor je energieniveau en is te halen uit diverse producten. Daarnaast is er vitamine B6, wat de regulatie van aminozuren en diverse hormonen bevordert. Dit vind je onder meer in vlees, ei, noten, brood, groente, melk en meer.

Tot slot zijn er nog een aantal andere vitamine B’s die je terug vindt binnen de AOV vitamine B supplementen. Ten eerste is er biotine (B8), dat huid en haar bevordert. Dit vind je terug in ei, lever, melk en noten. Daarnaast is er folaat (B11), wat de aanmaak van zowel rode als witte bloedcellen verbetert. Tot slot is er cobalamine (B12), wat een gunstig effect heeft op het zenuwstelstel. Wat je ook nodig hebt, AOV beschikt over geschikte supplementen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu