AOV Vitamine C

AOV vitamine C is een categorie die vele onmisbare supplementen bevat. Vitamine C is namelijk één van de meest veelzijdige vitamines die er is. Zo heeft deze vitamine invloed op je weerstand, de aanmaak van botten, het in stand houden van kraakbeen, je bloedvaten, de huid, spieren, een boost geven aan je immuunsysteem en nog veel meer. Als je er zeker van wilt zijn dat je genoeg van deze vitamine tot je neemt, kies je voor een AOV vitamine C supplement.

Alle voordelen van AOV Vitamine C op een rij

Het fijne aan vitamine C is dat het in vele soorten groente en fruit is terug te vinden. Zo bevat een halve rode paprika alleen al meer dan 90 milligram vitamine C. Maar ook een schaal aardbeien bevat al snel een milligram of 60 van deze vitamine. Dat is het mooie aan vitamine C: je kunt het uit vele smaakvolle soorten voeding halen. Helaas is het zo dat deze vitamine gevoelig is voor zowel water als zonlicht. Je kookt deze vitamine dus al snel uit je voedsel. Zo denk je gezond bezig te zijn, terwijl je eigenlijk de vitamine kwijtraakt.

Omdat je deze vitamines mis kunt lopen, en omdat je misschien niet altijd de benodigde hoeveelheid groente en fruit behaalt, kunnen AOV vitamine C supplementen van toegevoegde waarde zijn. Deze supplementen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zodat je zelf kunt vinden wat het beste bij je past. Echter moet hierbij wel goed opgepast worden: een teveel aan vitamine C kan klachten opleveren. Ga dus verantwoord aan de slag en neem nooit teveel vitamine C tot je.

In de eerste plaats wordt vitamine C vooral aangeraden voor het versterken van de weerstand. Maar vitamine C heeft op veel meer aspecten van je lijf invloed. Zo zullen ook je botten en tanden er beter uitzien, en zal je huid meer gaan stralen dan ooit. Genoeg vitamine C houdt je bloedvaten in een goede conditie en voorkomt hart- en vaatziekten. Daarnaast is vitamine C een antioxidant, waardoor het goed is voor je cellen en weefsels en het daarnaast de vrije radicalen tegengaat. Ook voor je energieniveau en het zenuwstelsel is vitamine C van belang.

 • AOV 331 Vitamine C Calciumascorbaat 250g

  331 Vitamine C Calcium ascorbaat AOV is een minder zure vorm van Vitamine C.

  21,95 Normale prijs: 31,50

  AOV 331 Vitamine C Calciumascorbaat 250g

  21,95 Normale prijs: 31,50
 • AOV 330 Vitamine-C Ascorbinezuur 250g

  330 Vitamine C Ascorbinezuur AOV bevat een handig doseerlepeltje om gemakkelijk de gewenste hoeveelheid af te meten. De vitamine C kan worden opgelost in water.

  17,45 Normale prijs: 27,50

  AOV 330 Vitamine-C Ascorbinezuur 250g

  17,45 Normale prijs: 27,50
 • AOV 332 Vitamine-C Magnesiumascorbaat 250g

  332 Vitamine C Magnesium ascorbaat AOV is een minder zure vorm van Vitamine C.

  32,81 Normale prijs: 48,95

  AOV 332 Vitamine-C Magnesiumascorbaat 250g

  32,81 Normale prijs: 48,95

Menu