AOV Multivitaminen & Mineralen

Voor een goede aanvulling op een gezonde levensstijl, kies je voor AOV multivitaminen & mineralen. Zowel vitamines als mineralen zijn essentiële voedingsstoffen. Mensen kunnen simpel weg niet zonder. Echter zijn dit geen stoffen die van nature in ons lichaam aangemaakt worden. In het geval van vitamines gebeurt dit in te kleine mate. Daarom is het van belang om vitamines en mineralen uit voedsel en drinken te halen. AOV multivitaminen & mineralen is een goede aanvulling hierop.

Waarom het gebruik van AOV multivitaminen & mineralen een aanrader is

Extra vitamines en mineralen is nooit overbodig, en AOV multivitaminen & mineralen kan dit aan je leveren middels supplementen. Vitamines zijn er in meerdere categorieën. Ten eerste heb je de wateroplosbare vitamines. Deze vind je vooral terug in vettige producten zoals vis, noten en melk. Goede voorbeelden hiervan zijn de vitamines A, D, E en K. Daarnaast zijn er de wateroplosbare vitamines, die vooral terug te vinden zijn in groentes, fruiten, brood en peulvruchten. Goede voorbeelden hiervan zijn vitamine C, foliumzuur en thiamine.

Deze diverse vitamines hebben allen zo hun eigen toegevoegde waarde voor jouw gezondheid. Zo is vitamine A bijvoorbeeld goed het afweersysteem en je huis, terwijl vitamine D meer gericht is op het sterk houden van je botten en tanden. Verschillende vitamines hebben dus een andere impact op je lichaam, en vele soorten zijn van belang voor een goede gezondheid. Daarom bevat AOV multivitaminen & mineralen dus vele soorten vitamines.

Maar ook het belang van mineralen moet niet onderschat worden. Deze hebben een grote invloed op onze algehele gezondheid. Zo zijn ze bijvoorbeeld van groot belang voor een goede werking van onze stofwisseling. Ook voor frequente sporters zijn extra mineralen een goede manier om sneller een sportdoel te bereiken. Dit is tevens een goede reden om gebruik te maken van AOV multivitaminen & mineralen.

  • AOV 109 Multi Basis Poeder 250g

    109 Multi Basis Poeder is door de poedervorm eenvoudig op te lossen in een glas water.

    21,95 Normale prijs: 32,50

    AOV 109 Multi Basis Poeder 250g

    21,95 Normale prijs: 32,50

Menu