Bonusan Aminozuren

Bonusan Aminozuren kunnen meerdere positieve gevolgen hebben op je lichaam. Aminozuren zijn een voedingsstof, vergelijkbaar met vitaminen en mineralen. Een aminozuur is vooral van invloed voor de opbouw van onze spierweefsel. Dit zul je meteen merken wanneer je Bonusan Aminozuren tot je neemt: de ondersteuning die aan de opbouw van spieren wordt gegeven, is merkbaar. Aminozuren zijn er in meerdere categorieën (9 in totaal), waar je hieronder meer over kunt lezen.

Wat kunnen Bonusan Amonizuren voor je betekenen?

Bonusan Aminozuren hebben een grote invloed op eiwitten. Vaak worden supplementen die aminozuren of eiwitten bevatten dan ook door Bonusan onder dezelfde categorie geschaard. Deze zuren dragen namelijk bij aan de opbouw van eiwitten. Hierdoor hebben ze invloed op meerdere processen binnen je lichaam. Veelal heeft dit te maken met je spieren, maar ook op de aanvoer van energie en het in optimale conditie houden van je cellen hebben Bonusan Aminozuren invloed.

Aminozuren kun je in drie categorieën indelen, waarbij de verdeling gemaakt wordt gebaseerd op het feit of ons lichaam deze zuren zelf aan kan maken of niet. De non-essentiële aminozuren hebben hun naam te danken aan het feit dat onze lichamen deze zuren zelf voldoende kunnen produceren. Het is dan ook niet essentieel dat wij deze tot ons namen, aangezien ons lichaam geen supplementen hiervoor nodig heeft. Voor de andere twee categorieën kun je echter wel supplementen gebruiken.

De twee andere categorieën zijn de semi-essentiële aminozuren en de essentiële aminozuren. Tot de eerste categorie behoren stoffen die ons lichaam wel aanmaakt, maar niet voldoende. Ondersteuning middels supplementen wordt dan ook aangeraden. Essentiële aminozuren kunnen zelfs geheel niet geproduceerd worden door ons lichaam. De supplementen van Bonusan kunnen hierbij uitkomst bieden. Deze stoffen zijn namelijk enorm belangrijk voor ons lichaam, op meerdere gebieden. Naast voedsel kunnen supplementen er voor zorgen dat je voldoende van deze stoffen tot je neemt.

  • L-glutaminepoeder Bonusan 200gr

    Bonusan L-Glutamine is een krachtig supplement dat uitkomst biedt, bijvoorbeeld bij het sporten.

    21,51 Normale prijs: 22,99

    L-glutaminepoeder Bonusan 200gr

    21,51 Normale prijs: 22,99

Menu