Bonusan Omega 3

Bonusan Omega 3 supplementen zijn goed voor iedereen. Wanneer je een reclame voor een boter product voorbij ziet komen, wordt er altijd geadverteerd dat dit product Omega 3 bevat. Ze adverteren dit niet voor niet. Omega 3 is namelijk een vetzuur dat, wanneer we het tot ons nemen, diverse positieve gevolgen voor ons lichaam en onze gezondheid kan hebben. Omega 3 is eigenlijk een verzameling bestaande uit 3 soorten vetzuren. Alle drie hebben een positieve impact op onze gezondheid.

De voordelen van Bonusan Omega 3

Bonusan Omega 3 supplementen kunnen je een hoop voordelen opleveren. Ten eerste zorgt dit er voor dat je alle stoffen die tot de Omega 3 familie horen tot je neemt. Omega 3 is een onverzadigde vetzuur waar we ALA en de visvetzuren EPA en DHA onder rekenen. ALA vind je vooral terug in plantaardige oliën, walnoten en lijnzaadolie, en in kleinere mate in vlees en bladgroentes. Deze producten consumeer je niet iedere dag, waardoor Bonusan Omega 3 supplementen van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn.

EPA en DHA zijn visvetzuren die elkaar uitstekend aanvullen. De naam zegt het eigenlijk al: visvetzuren zijn voornamelijk terug te vinden in verscheidene soorten vissen, maar ook in vele schelp- en schaaldieren. Vooral de vettere vissoorten bevatten deze stoffen. Daarnaast kan ons lichaam deze twee stoffen zelf aanmaken, mits we ALA binnenkrijgen. Echter is het de vraag of we hierdoor genoeg van deze stoffen tot ons nemen. Aanvulling middels Bonusan Omega 3 supplementen is daarom geen overbodige luxe.

Je zult versteld staan van de voordelen die Bonusan Omega 3 supplementen je te bieden hebben. Ten eerste is uit meerdere onderzoeken gebleken dat Omega 3 het risico op hart- en vaatziekten significant omlaag brengt. Mocht je last hebben van een te hoge bloeddruk, zijn deze supplementen ook een aanrader. Ook op je cholesterol gehalte heeft het een positieve impact. Tot slot kan Omega 3 het verschil maken bij zwangerschappen, depressieve periodes, reuma en voor diverse hersenfuncties.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu