Vitakruid Glucosamine

Vitakruid Glucosamine

Waarom is het moeilijker om van een zithouding naar een loophouding te gaan als je ouder wordt? Dit komt omdat het lichaam naarmate je ouder wordt steeds meer glucosamine produceert. Hierdoor kun je dus een behoefte hebben aan extra glucosamine. Ook kan het verstandig zijn om glucosamine te gebruiken als ondersteuning bij zwaar werk. Soms kunnen er wel bijwerkingen komen bij het gebruik van glucosamine. Lees hiervoor de bijsluiter.

Glucosamine 1200 voedingssupplement kopen

Vitakruid produceert een sterk voedingssupplement die bestaat uit 1200 mg glucosamine per tablet. Dit tablet is voor mensen die een behoefte hebben aan ondersteuning door extra glucosamine voor het lichaam. Wanneer je het gewenste resultaat wil bereiken kun je proberen om de 1200 mg dosering glucosamine te gebruiken. Daarvoor zijn de tabletten geproduceerd. Je kunt glucosamine verdelen in glucosamine sulfaat en glucosamine hydrochloride. Glucosamine sulfaat kun je vinden in schelp en schaaldieren. Glucosamine hydrochloride wordt in de meeste gevallen uit maïs gehaald. Glucosamine sulfaat is in de meeste gevallen waardevoller. Dit komt omdat er een zwavel groep in zit die zich kan samenvoegen met andere moleculen. Dit is de reden dat Vitakruid producten produceert met glucosamine sulfaat.

L-Glutamine Complex kopen

In het menselijk lichaam is de l-glutamine de meest voorkomende aminozuur. Bij sommige producten van Vitakruid wordt N- acetyl- glucosamine ( NAG) toegevoegd, deze stof kun je ook binnenkrijgen door voeding van melk en schaaldieren. NAG wordt door het lichaam weer omgezet in hyaluronzuur. NAG komt van glucose net als glucosamine. De functie hiervan is in het bindweefsel, waar het water aan zich bindt.

Door de producten van Vitakruid kun je je lichaam ondersteunen bij een gebrek aan glucosamine. Denk hierbij aan de producten : Atrimove Granulaat 440 gr, Atrimove Vitakruid en Glucosamine 1200 Vitakruid 120tab.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu