Vitals Curcuma

Vitals Curcuma kopen

De Vitals Curcuma supplementen bevatten Curcumine die afkomstig zijn uit de Kurkuma plant. Curcumine is het belangrijkste gedeelte van de Kurkuma plant. Die kun je vinden in de wortel van de Curcuma longa en heeft een goede werking op de gezondheid. Curcumine kan ondersteuning bieden bij een gezonde spijsvertering en bij de leverfunctie. Daarnaast kunnen de Vitals Curcuma ondersteuning bieden aan het immuunsysteem.

Meer over Vitals Curcuma

De supplementen van Vitals Curcuma kunnen dus een ondersteunende functie bieden bij de spijsvertering en bij het onderhoud van de lever. Daarnaast wordt het meestal gebruikt als ondersteuning aan het immuunsysteem. Verder leveren de supplementen van Vitals Curcuma een bijdrage aan het soepel houden van de gewrichten en kunnen de Vitals Curcuma supplementen ook ondersteuning bieden bij de werking van het zenuwstelsel en zorgen voor een mentale balans. De Curcumine wordt al eeuwen gebruikt als ondersteuning naast de dagelijkse voeding.
Maar hoe werkt het eigenlijk? Het kruid van de Kurkuma plant kan de productie stimuleren van een goede werking van de lever en daarnaast stimuleert het de productie van maagsappen. Dit is een goede ondersteuning bij het verteren van vet eten. Verder kunnen de Vitals Curcuma supplementen helpen om het cholesterolgehalte te verlagen.

Voordelen van Vitals Curcuma

De supplementen van Vitals kunnen ondersteuning bieden naast de dagelijkse voeding. De voordelen van deze ondersteuning kun je merken in de werking van de gewrichten. Daarnaast kunnen de supplementen ook een bijdrage zijn bij de werking van de spijsvertering. Wanneer je last van je lever hebt kunnen de Vitals Curcuma supplementen ook ondersteuning bieden bij de werking van de lever. Verder dragen de supplementen ook bij aan de normale werking van hart en bloedvaten. Heb jij last van een hoog cholesterolgehalte? Dan kunnen de Vitals Curcuma daar ook ondersteuning bij bieden. Bij vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen.

 • Vitals Curcumine SLCP 120cap

  Curcumine SLPC, met solid lipid curcumin particles voor optimale opneembaarheid.

  53,95 Normale prijs: 69,95

  Vitals Curcumine SLCP 120cap

  53,95 Normale prijs: 69,95
 • Curcumine SLCP Vitals 60cap

  Curcumine is de actieve stof in kurkuma, het extract uit de wortel van Curcuma longa. Er is een lange traditie in het gebruik van curcumine.

  31,15 Normale prijs: 39,95

  Curcumine SLCP Vitals 60cap

  31,15 Normale prijs: 39,95

Menu