Vitals microbiol

Vitals Microbiol kopen

Vitals Microbiol supplementen bevatten probiotica. Probiotica kun je zien als levende micro-organismes. Ze kunnen een gezondheidseffect hebben wanneer ze in voldoende hoeveelheid worden ingenomen. Denk hierbij aan 1 tot 10 miljard bacteriën minimaal voor gewenst effect. Vitals Microbiol supplementen zijn ontwikkelt met ondersteuning van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast kun je altijd om advies vragen bij DeGezondheidslijn over welke supplementen voor jou van toepassing zijn.

Meer over Vitals Microbiol

Vitals ambieert om de Vitals Microbiol supplementen zo efficiënt mogelijk te ontwikkelen. Hierbij ligt de focus op de zuiverheid, dosering en de kwaliteit van de supplementen. De supplementen kunnen een goede werking hebben op het immuunsysteem. Daarnaast kan het ondersteuning bieden bij het spijsverteringsstelsel. De Vitals Microbiol supplementen zijn een goede ondersteuning naast de dagelijkse voeding. Lees voor het gebruik altijd eerst de verpakking of bijsluiter. Hierdoor voorkom je dat je de verkeerde voedingssupplementen of dosering binnen krijgt die niet voor jouw van toepassing is.

De voordelen van Vitals Microbiol

De Vitals microbiol supplementen kunnen ook een ondersteuning zijn van een normale darmwerking en een comfortabel buikgevoel. De naam Microbiol komt van ‘microbioom’. Dit is het geheel van alle micro-organismen die op en in ons lichaam leven. Denk hierbij aan de darmflora. De Vitals Microbiol producten zoals Microbiol platinum Vitals 30cap, Microbiol trio basis Vitals 60ca en Microbol kind 0-4 Vitals 8ml kunnen probiotica bevatten, die ondersteuning kunnen bieden voor de darmflora. De darmflora heeft een belangrijke rol in onze gezondheid. Deze is belangrijk voor de werking van het immuunsysteem en heeft daarnaast invloed op de voedselverwerking. De Vitals Microbiol kunnen hierbij ondersteuning bieden aan de barrière van de darm naast de dagelijkse voeding. Verder maken de micro-organismen in Vitals microbiol supplementen kleine hoeveelheden gunstige stoffen aan zoals vitamine K en vitamine B. Lees voor het gebruik altijd even de bijsluiter.

 • Vitals Microbiol Trio Basis 60ca

  Dit product combineert de bekende stammen Lactobacillus acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium lactis, BB-12® én Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®

  32,67 Normale prijs: 34,95

  Vitals Microbiol Trio Basis 60ca

  32,67 Normale prijs: 34,95
 • Microbiol Platinum Vitals 30cap

  Microbiol Platinum bevat per capsule minimaal 10 miljard levensvatbare bacteriën.

  26,88 Normale prijs: 34,95

  Microbiol Platinum Vitals 30cap

  26,88 Normale prijs: 34,95
 • Vitals Microbiol Intiem 60vc

  Vitals Microbiol Intiem

  34,60 Normale prijs: 44,95

  Vitals Microbiol Intiem 60vc

  34,60 Normale prijs: 44,95
 • Microbiol Trio Platinum Vitals 60ca

  Microbiol trio platinum Vitals

  69,46 Normale prijs: 79,95

  Microbiol Trio Platinum Vitals 60ca

  69,46 Normale prijs: 79,95
 • Microbiol kind 0-4 Vitals 8ml

  Microbiol kind 0-4 Vitals is een uniek probioticum in druppelvorm, speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf de geboorte.

  12,01 Normale prijs: 14,95

  Microbiol kind 0-4 Vitals 8ml

  12,01 Normale prijs: 14,95

Menu