Vitals TrueSuperfood

Vitals True Superfood kopen

De Vitals TrueSuperfood voedingssupplementen kunnen een brede aanvulling bieden van nutriënten uit biologische plantaardige voeding. De supplementen bevatten verschillende soorten groentes, enzymen en fruit. Verder bevatten de Vitals TrueSuperfood ook soorten paddenstoelen, kiemen en greens. De Vitals supplementen kunnen een goede aanvulling zijn naast de dagelijkse voeding. Dit komt door de fytonutriënten die de supplementen bevatten.

Meer over Vitals True Superfood

In de Vitals TrueSuperfood supplementen kun je een breed sprectrum van fytonutriënten vinden. We hebben het dan over plantaardige voedingstoffen. De naam is afkomstig uit het Griekse woord ‘phytos’ wat ‘plant’ betekent. Fytonutriënten zijn bioactieve stoffen oftewel voedingstoffen die alleen uit plantaardige voeding voorkomen zoals graan, noten, groente, fruit, specerijen en kruiden. Fytonutriënten worden ook wel is gezien als stevige antioxidanten. Daarnaast kunnen de Vitals TrueSuperfood supplementen ‘bioactief’ zijn. Dit kan een positieve werking hebben op de gezondheid. Vitals heeft de ambitie om de meest efficiënte voedingssupplementen te produceren. Zij focussen hierbij op de dosering, zuiverheid en de kwaliteit. De kwaliteit van de Vitals True Superfood supplementen wordt ondersteunt door wetenschappelijk onderzoek.

Voordelen van Vitals True Superfood supplementen

De fytonutriënten die in de Vitals True Superfood zitten kunnen een goede ondersteuning zijn bij een plantaardig dieet. Zo wordt er ook onderzoek gedaan of je door plantaardige voeding langer kunt leven. En daarnaast wordt er ook onderzocht of ze minder last krijgen van hart- en vaatziekten. Ook zouden mensen mentaal scherp kunnen blijven volgens onderzoek. De Vitals True Superfood wordt ook gebruikt voor een dagelijkse gezonde smoothie. Heb je last van een gluten of een sulfiet allergie, lees dan voor gebruik goed de verpakking en neem desnoods voor de zekerheid contact op met de gezondheidslijn voor advies. Hierdoor voorkom je dat je de verkeerde voedingssupplementen of dosering binnen krijgt die niet voor jouw van toepassing is.

 • True superfood bio Vitals 400g

  True Superfood Biologisch

  47,45 Normale prijs: 59,95

  True superfood bio Vitals 400g

  47,45 Normale prijs: 59,95
 • True Superfood Bio Vitals 200g

  True Superfood Biologisch

  27,25 Normale prijs: 34,95

  True Superfood Bio Vitals 200g

  27,25 Normale prijs: 34,95

Menu