-24%

Detox Sana Intest 144cap

25,45 Normale prijs: 33,52 (-24%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bevat een natuurlijke gemicroniseerde zeoliet. De micronisatie zorgt voor een verhoging van de adsorptie capaciteit van de zeoliet.

Artikelnummer: 907805 Categories: , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

25,45 Normale prijs: 33,52 (-24%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Detox Sana Intest 

Gemicroniseerde Clinoptiliet Zeoliet. Detox Sana Intest is een medisch Hulpmiddel Klasse IIA

Toepassing

Voor de reductie van ammoniak en zware metalen, die door de voeding opgenomen worden.

Algemene informatie Detox Sana Intest

De Detox capsules na het verlopen van de vervaldatum niet meer innemen. Buiten bereik van jonge kinderen en op een koele, droge en licht beschutte plaats bewaren! Zorg voor voldoende inname van vloeistof in de vorm van water of alcoholvrije dranken. Lees deze instructies zorgvuldig door, voordat u de capsules gebruikt en bewaar deze goed. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Inhoud: 144 vegetarische capsules bestaande uit hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing

3 x daags 1-2 capsules, 30 minuten voor de maaltijd, met voldoende water innemen.

Wijze en tijdsduur van de toepassing

Maximaal 24 dagen innemen! Na een ononderbroken 24-dagen kuur, 5 dagen wachten, voordat u weer begint met de inname van de capsules! Zorg voor voldoende inname van vloeistof in de vorm van water of alcoholvrije dranken tijdens het gebruik van de capsules.

Samenstelling

1 capsule bevat: gemicroniseerde zeoliet 624mg, natrium bicarbonaat 155mg, water 24mg, magnesium stearaat 6mg, cellulose capsule (HPMC) 120mg.

Indicatie Detox Sana Intest

Detox capsules bevatten een natuurlijke gemicroniseerde zeoliet. De micronisatie zorgt voor een verhoging van de adsorptie capaciteit van de zeoliet. Na inname met voldoende vloeistof adsorbeert de zeoliet ammoniak en zware metalen. De zware metalen ionen worden op natuurlijke wijze uitgescheiden.

Detox capsules zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de ammoniak- en zware metalen belasting in het lichaam, vooral van lood, cadmium en kwik. Hierdoor wordt het metabolisme van de lever, nieren, pancreas en bloed ontlast.

Contra-indicaties Detox Sana Intest

Niet geschikt voor zwangere vrouwen, peuters en mensen die kort daarvoor een orgaantransplantatie ondergaan hebben. Mensen met een nierfunctiestoornis moeten voor de behandeling contact opnemen met hun arts.

Interacties: Wanneer er tegelijkertijd andere therapeutische middelen ingenomen worden, moet er tussen de inname van deze middelen en de inname van de capsules een interval van tenminste twee uur aangehouden worden.

Bijwerkingen

Bij ontoereikende inname van vloeistof kan het middel tot constipatie leiden!

Waarschuwing en voorzorgsmaatregelen

Zorg voor voldoende inname van vloeistof in de vorm van water tijdens het gebruik. Verhoog de inname van vloeistof bij het optreden van constipatie. Hart- en nierpatiënten moeten regelmatig de bloed-kalium waarden laten controleren.

Let op: een adsorptie en de daaruit resulterende resorptie is niet uit te sluiten, daarom moet bij gelijktijdig gebruik van andere medicatie, een tussenpose van 2 uur in acht worden genomen.

Inname: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Driemaal daags 2 capsules.

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 3 x daags 1-2 capsules Detox Sana Intest

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu