Dormeasan Nachtrust Vogel 60tab

15,49

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Dormeasan Nachtrust A.Vogel is samengesteld uit vijf ingrediënten: passiebloem, citroenmelisse, valeriaan, haver en hop.

Artikelnummer: 795699 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

15,49

  Gratis retourneren

Beschrijving

Dormeasan Nachtrust A. Vogel:

Om lekker te slapen

Dormeasan Nachtrust Vogel is samengesteld uit vijf ingrediënten: passiebloem, citroenmelisse, valeriaan, haver en hop.
Citroenmelisse, valeriaan en passiebloem bevorderen een natuurlijke en gezonde slaap en houden het natuurlijke slaapproces intact. Ze helpen om lekker te slapen en ’s ochtends fris en uitgerust wakker te worden.
U kunt op elk gewenst moment weer stoppen met het gebruik van Dormeasan Nachtrust A. Vogel. Dit product is ook geschikt voor kinderen!
Voor dit product geldt: niet-tevreden-geld-terug.

De bijzondere eigenschappen van citroenmelisse, valeriaan en passiebloem voor u op een rij:

Bevordert een gezonde slaap en een goede nachtrust
Houdt het natuurlijke slaapproces intact
Fris en uitgerust wakker worden
100% natuurlijk
Ook geschikt voor kinderen
A.Vogel Nachtrust is 100% natuurlijk en de ecologisch geteelde ingrediënten worden vers verwerkt! Neem een kijkje bij de haveroogst…

Nachtrust als eerste levensbehoefte

Slapen is een eerste levensbehoefte, net als eten en drinken. Het is nodig om goed te kunnen presteren en te genieten van de dingen die we doen. Een mens kan ongeveer drie nachten zonder slaap, het wereldrecord staat op vijf. Maar dan ben je er wel slecht aan toe. Uiteindelijk wordt de druk om te slapen zo groot dat uw spieren verslappen en u letterlijk omvalt.

Hoeveel nachtrust heeft u nodig?

De hoeveelheid slaap die een mens nodig heeft, is heel persoonlijk. Een aanwijzing geeft het antwoord op de vraag: bent u echt fit en uitgerust wanneer u ’s morgens opstaat? Een mindere nachtrust heeft iedereen wel eens. Een enkele keer kan ons lichaam wel hebben. Vervelend wordt het pas, als het wat vaker gebeurt. Dat u opstaat zonder dat u echt uitgerust bent. Dan is het goed om de natuurlijke slaap extra te ondersteunen. Met Dormeasan Nachtrust van A.Vogel bijvoorbeeld.

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Nachtrust uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Nachtrust gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 12,15 Normale prijs: 12,99

Menu