-20%

Echinaforce Vogel 350tab

23,85 Normale prijs: 29,99 (-20%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Echinaforce Vogel tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. Deze tabletten zijn volledig natuurlijk en bieden uitstekende ondersteuning voor de weerstand.

Artikelnummer: 665536 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

23,85 Normale prijs: 29,99 (-20%)

Beschrijving

Echinaforce Vogel

Echinaforce tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. De tabletten zijn volledig natuurlijk en bieden uitstekende ondersteuning voor de weerstand. De kleine tabletjes zijn makkelijk in te nemen en stimuleren uw immuunsysteem, waardoor u goed bestand bent tegen invloeden van buitenaf. Bovendien herstelt u sneller na ziekte.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij

Echinacea voor extra weerstand
Versnelt het herstel na ziekte
Kleine tabletjes
100% natuurlijk

Weerstand

Het menselijk lichaam beschikt van nature over een bijzonder verdedigingssysteem tegen ongewenste invloeden van buitenaf: het afweersysteem. Een sterk afweersysteem verkleint de kans dat ziekmakers uw lichaam binnendringen. Bovendien krabbelt u er met een goede weerstand sneller bovenop wanneer u toch ziek wordt.

Hoe de natuur uw weerstand ondersteunt: Echinacea purpurea
Lang geleden – tijdens een studiereis in Noord-Amerika – ontdekte Alfred Vogel bij de Sioux-indianen de rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Black Elk, één van de Sioux-indianen waar Vogel mee bevriend was geraakt, deelde met hem de eeuwenoude kennis over de bijzondere eigenschappen van de rode zonnehoed. Alfred Vogel raakte onder de indruk van de weerstandsverhogende eigenschappen en kreeg enkele zaden van de plant mee naar Zwitserland. Daar ontwikkelde hij uit de heilzame plant het bekende natuurlijke product Echinaforce.

Verhoog uw weerstand

Een goede weerstand vereist een gezonde levensstijl. Dat is zelfs eerste prioriteit. Gezond en gevarieerd eten (dagelijks voldoende vers fruit en verse groenten), voldoende rust en slaap en regelmatige lichaamsbeweging zijn belangrijke ingrediënten. Op die manier houdt u uw weerstand op peil en krijgen ziekteverwekkers niet of nauwelijks kans hun werk te doen. Daarnaast kunt u uw lichaam extra ondersteunen met een natuurlijke weerstandsverhoger, zoals Echinaforce van A. Vogel.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 14,89 Normale prijs: 19,99

Menu