Floradix Kruidenelix Salus 250ml

14,99

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Floradix Vita Kruidenelixer is een natuurlijk ijzerpreparaat dat de ijzervoorraad snel aanvult. Het bevat ijzer in de vorm van ferrogluconaat.

Artikelnummer: 530104 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal Klarna PayPal Sofort Bancontact

14,99

  Gratis retourneren

Beschrijving

Floradix Kruidenelixer Salus

Veel vrouwen hebben extra ijzer nodig, ondanks dat ze gezond eten. Dat komt onder meer doordat ze maandelijks tijdens de menstruatie veel bloed verliezen. Maar ook omdat zij regelmatig aan de lijn doen en daardoor minder ijzer binnenkrijgen.
Omdat het lichaam zelf geen ijzer kan aanmaken, moeten we het dagelijks via de voeding binnenkrijgen. Daarbij gaat het er niet alleen om dat de voeding ijzerrijk is, maar ook dat het een vorm van ijzer is die goed kan worden opgenomen en benut.
IJzer is van groot belang voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Het speelt een rol bij onze vitaliteit en energie. IJzer kan extra belangrijk zijn in perioden van herstel en voor vrouwen, met name tijdens de zwangerschap, kraamtijd en de periode van borstvoeding. Speciaal voor deze groepen is er Floradix, een kruidenelixer met ijzer dat met een gerust gevoel gebruikt kan worden.

Goed opneembare vorm
Floradix Vita Kruidenelixer is een vertrouwd natuurlijk ijzerpreparaat dat de ijzervoorraad snel aanvult. Het bevat ijzer in de vorm van ferrogluconaat, een goed opneembare vorm van ijzer. De vitaminen, kruiden, vruchten en groenten in Floradix Vita Kruidenelixer ondersteunen de ijzer opname. Ook verhogen zij de weerstand en werken ze versterkend op het hele lichaam. De kruiden in dit elixer zijn bovendien goed verteerbaar, iets wat voor een ijzerpreparaat een belangrijk voordeel is. Daarom is Floradix geschikt voor iedereen die wat extra’s nodig heeft.

De ingredienten Floradix Kruidenelixer Salus
Behalve de ingrediënten in onderstaand schema bevat het elixer ook: wortel, brandnetel, spinazie, kweekwortel, angelikawortel, venkel, bruine algen, hibiscus, peren, druiven, zwarte bessen, sinaasappelschil en -sap, bramen, kersen en bieten. Floradix Vita Kruidenelixer is er in flessen van 250 of 500 ml en in tabletvorm. 

Gebruiksaanwijzing Floradix Kruidenelixer Salus

De dagelijkse aanbevolen dosering voor een volwassene is: 2 x 10 ml of 1 x 20 ml (een maatbeker) een half uur voor de maaltijd. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk! De dagelijkse aanbevolen dosering voor een kind is: 3 – 5 jaar 5 ml per dag, 6 – 12 jaar 10 ml per dag. Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. Voor het beste resultaat dient het elixer 3-4 weken gebruikt te worden, de tabletten 5-6 weken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Floradix Kruidenelix Salus

Floradix Kruidenelix Salus 250ml