-31%

Orthiflor Plus Orthica 30 zakjes

34,25 Normale prijs: 49,95 (-31%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Uitgebreide probioticamix met 10 verschillende bacteriestammen.

Artikelnummer: 731067 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

34,25 Normale prijs: 49,95 (-31%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Orthiflor Plus Orthica 

Orthiflor Plus Orthica is een uitgebreide probioticamix met 10 verschillende bacteriestammen. Orthiflor Plus bevat een probioticamix met 10 verschillende bacteriestammen en is verpakt in sachets. Handig om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Orthiflor Plus Orthica bevat naast een bacteriemix ook fructo-oligosachariden. Voor gebruik vanaf 4 jaar. Kuur voor 10 dagen.

Voor tijdelijk gebruik, ook voor op reis
Met 10 verschillende bacteriestammen
Bevat ook prebiotica
Bevat Promotor1

Zoek je een probiotica-kuur met verschillende bacteriestammen? Orthiflor Plus Orthica is een kuurproduct met een uitgebreide combinatie van probiotica. Handig voor thuis of voor op reis. Orthiflor Plus bevat een probiotica-mix met 10 verschillende bacteriestammen. Probiotica komen ook in voeding voor, bijvoorbeeld in yoghurt, kaas, zuurkool en salami. Orthiflor Plus Orthica bevat ook fructo-oligosachariden, ofwel prebiotica. Het poeder is verpakt in sachets, en kan gemakkelijk worden meegenomen en ingenomen. Dit probioticum is geschikt voor vegetariërs. Orthiflor Plus is kuurproduct voor 10 dagen.

De aanbevolen dagdosering van de kuur is 1 sachet per dag, tot maximaal 2 sachets per dag( voor een korte periode). Voor kinderen van 4 tot 12 ligt de maximale dagdosering op 1 sachet per dag. De maximale dagdoseringen mogen niet worden overschreden. Neem de kuur bij voorkeur op een lege maag, dan zijn er geen spijsverteringssappen aanwezig en dat komt de overleving van de probiotica in het lichaam ten goede. Voeg het poeder toe aan lauwwarme vloeistof (water, yoghurtdrink, limonade) en roer even om. Direct het mengsel direct op.

  1. Voor een goede overleving van de bacteriën in de darm. Pro-Motor zorgt ervoor dat de bacteriën sneller zuur gaan produceren. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen het zure milieu in de maag. Door het toevoegen van Pro-Motor is het inweken van het poeder niet meer nodig en kan het product direct na het oplossen ingenomen worden. Je herkent probiotica met Pro-Motor aan het logo op de verpakking.

Orthica Orthiflor Plus

Orthica Orthiflor Plus is een probiotica, die als voedingssupplement gebruikt kan worden. De zakjes Orthica Orthiflor Plus bevatten tien bacteriestammen. Deze bacteriën bereiken bij het juiste gebruikt van het supplement levend je darmen. Naast probiotica bevatten de zakjes ook prebiotica en Promotor. De Promotor zorgt ervoor dat de bacteriën goed kunnen overleven in je maag. Dankzij Promotor produceren de bacteriën namelijk sneller zuur, wat ervoor zorgt dat deze bacteriën in het zure milieu van je maag langer kunnen overleven. Het supplement is bovendien verpakt in handige zakjes, waardoor je het eenvoudig mee kunt nemen op vakantie. Daarnaast is het product geschikt voor vegetariërs.

Dosering van Orthica Orthiflor Plus

Orthica Orthiflor Plus 30 zakjes is een product dat je maximaal tien dagen achter elkaar gebruikt. Je gebruikt één zakje per dag. Gebruik je liever twee zakjes per dag? Dat kan, maar dan moet je wel de duur van het gebruik inkorten. Deze dosering geldt voor mensen boven de 12 jaar. Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is de maximale dagdosering één zakje. Orthica Orthiflor Plus is niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar. Let er bovendien op dat je de maximale dosering van twee zakjes per dag niet overschrijdt.

Informatie over allergenen

Daarnaast is het belangrijk om te weten wat voor stoffen er in Orthica Orthiflor Plus 30 zakjes zitten in verband met eventueel allergieën. Dit supplement bevat namelijk eiwitten. Orthica Orthiflor Plus 30 zakjes zijn echter vrij van soja, gluten, lactose en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn er geen geur-, kleur- en smaakstoffen van synthetische oorsprong toegevoegd. Dit product is dus geschikt voor veel verschillende gebruikers. Wil je meer informatie over de ingrediënten? Lees dan de verpakking aandachtig door.

Tips bij het gebruik

Hoe neem je Orthica Orthiflor Plus 30 zakjes precies in? Hiervoor los je een zakje bijvoorbeeld in lauw water op. Ook kun je Orthica Orthiflor Plus oplossen in melk, yoghurt of limonade. Let er dan wel op dat het drankje op kamertemperatuur is. Na het roeren kun je het meteen opdrinken. Dankzij de Promotor hoeft het supplement niet in te weken. Het beste is om het middel op een lege maag in te nemen, bijvoorbeeld na het opstaan. Dit verhoogt namelijk de kans dat de bacteriën in je maag en darmen overleven.

Samenstelling per dagdosering

1 sachet:

bacteriepreparaat 3,0 x 109 kve* in ongeveer g
Enterococcus faecium
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus caseielijke verhoudingen:

Bifidobacterium lactis

Lactobacillus plantarum**
Lactobacillus plantarum**
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus salivarius**
Lactobacillus salivarius**
Lactococcus lactis
fructo-oligosachariden 500 mg
*kve = kolonievormende eenheden
** van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Orthiflor Plus Orthica ingrediënten

maïszetmeel, fructo-oligosachariden, maltodextrine, natuurlijk EIWIT-isolaat, bacteriecultuur, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, enzymen, mangaansulfaat.

Allergeneninformatie:

Bevat eiwit.

Orthiflor Plus Orthica  bevat geen:

gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers

Orthiflor Plus Orthica gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 sachet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Kinderen van 4 tot 12 jaar maximaal 1 sachet per dag. De maximale dosering is 2 sachets per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Fabrikant:

http://www.orthica.nl

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering van Orthiflor Plus Orthica niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 26,95 Normale prijs: 31,95
  • 20,95 Normale prijs: 28,95
  • 15,75 Normale prijs: 20,95
  • 34,25 Normale prijs: 49,95

Menu