-25%

Super Greens Vitakruid 220g

37,28 Normale prijs: 49,90 (-25%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Super Greens is een 100% natuurlijke vitamine

Artikelnummer: 798824 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

37,28 Normale prijs: 49,90 (-25%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Super greens Vitakruid

Super Greens Vitakruid is een 100% natuurlijke vitamine.

  • Super Greens past in een koolhydraatarm dieet.
  • Goed voor een optimale gezondheid, energie, darmflora en weerstand.
  • Bevat natuurlijke vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen.

Super Greens is een 100% organisch product dat voorziet in al je dagelijkse vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, aminozuren en enzymen. Een hoogwaardig product dat bijdraagt aan een optimale gezondheid en een evenwichtige pH (zuur/base) balans.

Daarnaast heeft Vitakruid enkele pronkstukken aan haar formule toegevoegd om een uniek en veelzijdig product te introduceren. Zo bevat Super Greens probiotica voor het behoud van het microbiële balans in onze darmen en OPC, een nutriënt met de eigenschap om de opname van andere werkzame bestanddelen te versterken.

Bovendien is het enzymtrio, lactase, lipase en protease in de greens formule van Vitakruid opgenomen. Deze biochemische katalysatoren zijn essentieel voor de opname van vitaminen en mineralen in ons lichaam.

Eerlijke prijs door balans in extracten

Super Greens bevat uitsluitend extracten van nutriënten waarbij dat meerwaarde heeft. Hierin onderscheidt onze formule zich van andere greens producten: de meeste groene poeders bevatten uitsluitend nutriënten in poedervorm. Een poeder staat over het algemeen qua werkzame stoffen niet in verhouding tot een extract. Een poeder is simpelweg een fijngemalen, ruw product. Extracten kenmerken zich als hoog geconcentreerde nutriënten die in grote mate de werkzame bestanddelen van het ruwe product bevatten.

Maar niet in alle gevallen is het nodig een extract boven poedervorm te verkiezen. In sommige ruwe producten zit namelijk een dermate hoge concentratie werkzame stoffen dat het doorlopen van een extractieproces niet nodig is. Dit verlaagt voor ons de productiekosten en dit vertalen we door naar de prijs die jij voor het product betaalt. Hierdoor is Super Greens de beste keuze op het gebied van kwaliteit, maar ook op basis van prijs is de formule ongeëvenaard!

Uitsluitende aantoonbaar hoogwaardige extracten

Aan het woord extract op zich kunnen we desondanks weinig waarde hechten. Op het etiket hoort een gespecificeerde kwaliteitsaanduiding te staan. Wanneer deze ontbreekt kun je er bij voorbaat van uitgaan dat het een laagwaardig extract betreft.

Hoe herken je een hoogwaardig extract?

We onderscheiden bijvoorbeeld het extract ratio; de hoeveelheid ruw product die nodig is om een extract te verkrijgen. Het rood fruit extract in Super Greens heeft een 100:1 ratio. Dit betekent dat we maar liefst 100 gram van het ruwe product gebruiken om tot 1 gram extract te komen (zie figuur 1).

De assay-waarde vertelt ons iets over de hoeveelheid werkzame stoffen die het extract bevat. In de tabel hieronder zie je dat ons groene thee extract bestaat uit verschillende werkzame bestanddelen. Het extract wordt gemaakt door de theebladeren in water te weken, het water te zeven en te verdampen, totdat enkel de werkzame stoffen overblijven. Het residu bevat een vele malen hogere concentratie werkzame stoffen dan de poedervorm.

Samenstelling per dagdosering van 1 maatschep 7,3 gram

Ingrediënt Hoeveelheid RI*
Barley Grass/gerstegras extract 1000 mg **
Wheat grass/tarwegras extract 4:1 750 mg **
Rode fruitsappoeder extract (bevat anti-oxidanten) 500 mg **
Spirulina (rijke bron van mineralen, vitaminen) 300 mg **
Acerola extract 25% (bron van vitamine C) 400 mg **
Lechitine 600 mg **
Alfalfazaad kruid 950 mg **
Chlorella kruid (rijke bron chlorophyl) 250 mg
Vitamine C 300 mg 330%
Vitamine E 91,2 mg 760%
Rode bietenpoeder 600 mg **
Appel azijn extract 200 mg **
Appelpectine (hoogzuiver) 200 mg **
Acidophylus/L.Bifidus mengsel (probiotica) 100 mg **
Lijnzaadextract 50 mg **
Knoflookpoeder kruid 50 mg **
Gemberwortel kruid 40 mg **
Groene thee extract 50% 30 mg **
Aloe Vera Extract 200:1 25 mg **
Grape seed/druivenpit extract 95% OPC 20 mg **
Ginkgo Biloba extract 24% 15 mg **
Rutine 30 mg **
Protease (Enzym) 12,5 mg **
Lactase (Enzym) 25 mg **
Lipase (Enzym) 25 mg **

* Referentie-inname

** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten Super greens Vitakruid 

Gerstegras, rode fruitsappoeder, acerola extract, lecithine, tarwegras, spirulina, alfalfazaad, vitaminen, chlorella, tarwekiempoeder, appelazijnextract, appelpectine, acidophilus/l.bifidus mengsel, lijnzaadextract, knoflook, gember, groene thee extract, aloe vera extract, druivenpit extract, rutine, protease, lactase, gingko biloba extract, lipase.

Gebruik Super greens Vitakruid

Neem 1 maatlepel per dag met water, yoghurt, kwark of vruchtensap. Super Greens kan ook als sla dressing gebruikt worden. Bevat etherische oliën. Contact met ogen of slijmvliezen vermijden. Handen goed wassen na gebruik.

Fabrikant

Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Super greens Vitakruid niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 27,25 Normale prijs: 34,95
  • 19,69 Normale prijs: 27,95
  • 46,15 Normale prijs: 59,95
  • 11,65 Normale prijs: 12,95
  • 73,90 Normale prijs: 97,90

Menu