Vitamine & mineralen

Vitamine en mineralen producten online kopen

Ons assortiment vitamine en mineralen producten, online te kopen bij De Gezondheidslijn. De laagste prijs van Nederland. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.

Vitamines en mineralen zijn niet hetzelfde, toch zijn er meer overeenkomsten dan verschillen. Beiden zijn onmisbaar bij vele processen in ons lichaam. Zo kunnen vitamines door sommige planten en dieren zelf gemaakt worden en komen vitamines uit de levende natuur. Daarentegen komen mineralen uit de dode natuur en moeten deze door dieren uit voeding of water worden opgenomen. DeGezondheidslijn biedt een ruim aanbod aan van vitamine en mineralen supplementen. Deze supplementen kunnen ter ondersteuning van een gevarieerde dagelijkse voeding een zeer positieve invloed hebben op een gezonde levensstijl.

Meer over mineralen supplementen kopen

Mineralen zijn zoals gezegd erg belangrijk voor onze gezondheid. Je kunt mineralen dan ook terugvinden in onze dagelijkse voeding. Dit komt omdat dieren de mineralen opeten en planten mineralen opnemen vanuit de grond. Uiteindelijk komen deze planten en dieren (en dus ook de mineralen) voor in onze dagelijkse voeding. De meest voorkomende mineralen die wij als mens nodig hebben zijn chloor, magnesium, natrium, kalium en calcium. Het soort voeding waarin de mineralen zitten is erg belangrijk omdat de mineralen moeten oplossen in onze darmen.

Meer over vitamines supplementen kopen

Vitamines bestaan uit dertien verschillende soorten. Deze soorten zijn onder te verdelen in vet oplosbare vitamines en wateroplosbare vitamines. Er zijn vier vet oplosbare vitamines, namelijk: vitamine A, vitamine D, vitamine E en vitamine K. De vet oplosbare vitamines bevinden zich voornamelijk in het vet van onze voeding en worden in onze weefsels opgeslagen. Daarnaast zijn er negen wateroplosbare vitamines. Deze vitamines zijn vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en vitamine C. Deze vitamines zitten in het vocht dat in de voeding zit. Deze wateroplosbare vitamines kan ons lichaam niet goed opslaan. Daarentegen kunnen wij vitamine B12 wel goed opnemen. Wanneer er een teveel aan wateroplosbare vitamines zich in het lichaam bevindt, verlaat het ons lichaam via de urine.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu