-28%

Orthica Vitamine K2 45mcg 60cap

18,90 Normale prijs: 26,25 (-28%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Orthica Vitamine K2: Goed voor hart en bloedvaten en behoud van sterke botten.

Vergelijk
Artikelnummer: 814230 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

18,90 Normale prijs: 26,25 (-28%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Orthica Vitamine K2 

Orthica Vitamine K2 ondersteunt de bloedstolling en is goed voor de botten. Zoek je een supplement dat de normale bloedstolling ondersteunt? De bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen produceren in beperkte mate vitamine K2. In sommige gevallen kan een aanvulling op de voeding zinvol zijn. Vitamine K2 draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. Vitamine K2 is ook goed voor het skelet. Vitamine K2 vind je in kleine hoeveelheden ook in lever, kaas en eigeel.

Vitamine K2 is van belang voor de samenstelling van de botten en draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag. De mini softgel is gemakkelijk in te slikken. Neem de mini softgel tijdens of vlak na een maaltijd in. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Gebruik je antistollingsmiddelen? Vraag dan eerst of je dit voedingssupplement mag gebruiken. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen. K2 is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Orthica beoogt al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven.

Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Bij Orthica leren we elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek.

Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuwe formule. Voor elk nieuw product wordt de wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid gedocumenteerd.

Samenstelling per dagdosering van 1 softgel
vitamine K2(menaquinone-7)            45 mcg    (60% ADH*)
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Orthica Vitamine K2 ingrediënten

zonnebloemolie, gelatine, menaquinone-7, geleermiddel (glycerine), kleurstof (ijzeroxide).

Vitamine K2 45mcg Orthica bevat geen
gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Orthica Vitamine K2 gebruik

De aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit product kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.


Fabrikant

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 24,96 Normale prijs: 29,95
  • 23,90 Normale prijs: 31,15
  • 12,98 Normale prijs: 16,05
  • 16,45 Normale prijs: 19,95
  • 39,10 Normale prijs: 41,60

Menu