-31%

AOV 1121 Glucosamine & Chondroïtine 180cap

42,63Normale prijs: 62,00(-31%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

1121 Glucosamine & Chondroïtine AOV: Glucosamine en chondroïtine in gemakkelijk in te nemen capsules, gewonnen uit schaaldieren.

Vergelijk

42,63Normale prijs: 62,00(-31%)

Gratis retourneren

Beschrijving

AOV 1121 Glucosamine & Chondroïtine

AOV 1121 Glucosamine & chondroïtine: Glucosamine en chondroïtine in gemakkelijk in te nemen capsules. Gewonnen uit schaaldieren. De Glucosamine en Chondroïtine wordt gewonnen uit schaaldieren. Glucosamine is geschikt voor ouderen en sporters. Een vegetarisch alternatief is 1122 Vegetarische Glucosamine.

Dit product bevat per dagdosering (2 vegacaps):

Glucosamine sulfaat 1.050 mg
waarvan glucosamine 828 mg
Chondroïtine sulfaat 308 mg

Ingrediënten AOV 1121 Glucosamine & chondroïtine

glucosamine sulfaat 2KCl (uit schaaldieren), natrium chondroïtine sulfaat, HPMC (vegacaps).

Allergenen informatie

Bevat schaaldieren.

Gebruik AOV 1121 Glucosamine & chondroïtine

2 x daags 1 capsule, tenzij anders geadviseerd. Het gebruik van glucosamine en & chondroïtine tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden.

Fabrikant:

AOV
Wormerweg 1
1311XA Almere

De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van AOV. Want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. De vitamines en mineralen in de producten van AOV hebben een zo natuurlijk mogelijke vorm, zodat het lichaam deze makkelijker herkent en opneemt.

AOV gebruikt alleen die stoffen in de supplementen die het lichaam kan gebruiken. Zo bevatten de natuurlijke supplementen geen kunstmatige additieven en zijn vrij van lactose, fructose, gluten en gangbare allergenen. Mocht het toch nodig zijn om iets toe te voegen dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

AOV 1121 Glucosamine & chondroïtine1

AOV 1121 Glucosamine & Chondroïtine 180cap

42,63Normale prijs: 62,00(-31%)

In winkelmand