A. Vogel Arnica complex 50ml

13,49

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Arnica complex Vogel: Arnica complex tabletten van A.Vogel hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop en bloeddruk in het lichaam.

Artikelnummer: 101680 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

13,49

  Gratis retourneren

Beschrijving

Arnica complex Vogel:

Arnica complex tabletten van A.Vogel hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop en bloeddruk in het lichaam.

Over bloedsomloop en gezondheid

Een goede en natuurlijke bloedsomloop zorgt ervoor dat alle weefsels in het lichaam worden voorzien van zuurstof en voedingsstoffen. En dat alle afvalstoffen op het juiste moment worden afgevoerd, zodat de weefsels goed kunnen blijven functioneren. Dit is vooral goed voor bijvoorbeeld het hart: een weefsel dat continu goed moet blijven presteren. Een goede bloedsomloop is dus van groot belang voor het behoud van een gezond lichaam.

Arnica montana ondersteunt een goede bloedcirculatie

In de natuur groeien verschillende planten die de bloedsomloop kunnen ondersteunen. Een van deze planten heet Arnica montana (valkruid). De arnica staat er van oudsher om bekend te helpen om de vaten wijd te houden. Daarmee wordt meteen een goede doorbloeding – bijvoorbeeld van het hart – ondersteund. Ook heeft het een gunstige invloed op de bloeddruk. Samen met de Crateagus monogyna vormt de arnica een krachtige combinatie voor de bloedsomloop en bloeddruk in het lichaam

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 12,15 Normale prijs: 12,99
  • 11,99

Menu