-33%

Bio-Quinon Q10 Active 30mg Pharma Nord 150 cap

33,46 Normale prijs: 49,95 (-33%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bio-Quinon Q10 Active: Energiebron van de toekomst. Na meer dan dertig jaar research is het belang van het co-enzym Q10 of ubiquinon voor het lichaam bekend.

Artikelnummer: 103013 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

33,46 Normale prijs: 49,95 (-33%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Bio-Quinon Q10 Active Pharma Nord 30 mg:

Energiebron van de toekomst Na meer dan dertig jaar research is het belang van het co-enzym Q10 of ubiquinon voor het lichaam bekend.

Co-enzym Q10 speelt een belangrijke rol in de energiestofwisseling in de cellen. Daar worden de voedingsstoffen uit de voeding omgezet in energie. Die energie wordt weer gebruikt in de spieren en om het afweersysteem van het lichaam te ondersteunen. Q10 komt van nature voor in de voeding. Het lichaam kan deze stof ook zelf aanmaken. Naarmate we ouder worden neemt de eigen productie van Q10 door het lichaam meestal geleidelijk af. Om deze veranderde aanmaak te compenseren, kan het product Bio-Quinon Q10 hulp bieden. Dit bevat co-enzym Q10 en kan het lichaam voorzien van extra Q10. Bovendien kan het lichaam soms extra Q10 nodig hebben als de weerstand aangesproken wordt. Q10 wordt dan door het immuunsysteem gebruikt zodat er minder overblijft voor de energie-functie van Q10. Vermoeidheid is dan het gevolg. Extra Q10 geeft dan snel weer energie. Zo ontstaat onze energie.

Het co-enzym Q10 bevindt zich in de mitochondriën. Dit zijn de energiecentrales in elke lichaamscel. Cellen die veel energie nodig hebben, beschikken dan ook over veel mitochondriën en dus over veel Q10. Dat geldt bijvoorbeeld voor cellen in het hart, de spieren en de lever. Het co-enzym Q10 is onmisbaar voor de productie van energie (ATP) uit de verbranding van voedingsstoffen. Dit ATP kan daarna door de cel gebruikt worden voor al die activiteiten die energie vereisen, zoals bijvoorbeeld beweging, het transport van voedingsstoffen en de productie van eiwitten. U merkt binnen twee weken verschil Als het lichaam behoefte heeft aan extra Q10, dan zult u het verschil merken binnen een tot twee weken nadat u begonnen bent met het innemen van extra Q10.

Veel mensen zien tegenwoordig Q10 als een gewoon voedingssupplement. In Europa gebruiken miljoenen mensen het dagelijks als aanvulling op de voeding. Het hoeft dan ook geen verbazing te wekken dat ook sportmensen de mogelijkheden van Q10 onderkennen. Het blijkt dat zware lichamelijke activiteit invloed kan hebben op de hoeveelheid Q10 in het lichaam. Metingen van het Q10-gehalte van het bloed van wielrenners lieten zien dat er minder Q10 aanwezig was in periodes waarin de wielrenners topprestaties moesten leveren. Dit komt onder andere doordat spierweefsel dat hard moet werken, meer Q10 verbruikt dan normaal. Daarom gebruiken veel sportmensen Q10 als voedingssupplement.

Het gebruik van Q10 is niet in strijd met de richtlijnen van het NOC/NSF. Hoogste biologische opneembaarheid Bio-Quinon Q10 kan de kwaliteit van het dagelijks bestaan dus duidelijk verhogen. Het is een Q10-preparaat dat gemakkelijk opgenomen wordt in het lichaam. Het bevat in olie opgeloste Q10, in zachte gelatinecapsules. Door een speciale behandeling wordt de Q10 echt opgelost in de sojaolie in plaats van gemengd met deze olie. Er ontstaat 1 vloeistof, en op deze manier heeft Bio-Quinon Q10 de hoogste biologische opneembaarheid. Bio-Quinon wordt verkocht in capsules met 30 en 100 mg Q10. De meeste mensen hebben voldoende aan 30 mg Q10 als aanvulling op de dagelijkse voeding. In bijzondere gevallen kan 100 mg nodig zijn. Bio-Quinon Q10 kan het best worden ingenomen tijdens een maaltijd. Meer informatie (in het Engels).

Bio quinon Q10 super 30mg

  • Zuivere co-enzym Q10 in de vorm van ubiquinon
  • Q10 met toegevoegde vitamine C, ter ondersteuning van de energieproductie in het lichaam en ter bestrijding van vermoeidheid
  • De unieke mix van duurzaam geproduceerde plantaardige olie en co-enzym Q10 biedt aantoonbaar een goede opneembaarheid
  • Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

    % ADH*
Co-enzym Q10 als Ubiquinon   30 mg  
Vitamine C       25 mg 31%

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten Bio-Quinon Q10 Active 30mg Pharma Nord 
Palmolie, capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, Co-enzym Q10 (ubichinon), vitamine C: L-ascorbinezuur, kleur: ammonia karamel, bevochtigingsmiddel: gezuiverd water, verdikkingsmiddel: siliciumdioxide, kleur: titaandioxide.

Gebruik Bio-Quinon Q10 Active 30mg Pharma Nord 
1 Capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/ direct na de maaltijd in z’n geheel innemen.

Fabrikant:
Pharma Nord B.V.
Editiestraat 9
1321 NG  ALMERE

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens Bio-Quinon Q10 Super 30mg Pharma Nord te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 26,95 Normale prijs: 34,95
  • 29,70 Normale prijs: 36,95
  • 25,79 Normale prijs: 29,95
  • 52,90 Normale prijs: 70,80

Menu