-24%

Bio-Seleen+Zink Pharma Nord 90tab

16,00 Normale prijs: 20,95 (-24%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bio-Seleen+Zink voor soepele gewrichten. Goed kunnen bewegen is een van de belangrijkste aspecten om van het leven te kunnen genieten.

Artikelnummer: 103014 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

16,00 Normale prijs: 20,95 (-24%)

Beschrijving

Bio-Seleen+Zink Pharma Nord:

Selenium – voor soepele gewrichten. Goed kunnen bewegen is een van de belangrijkste aspecten om van het leven te kunnen genieten. Selenium is een spoorelement dat wij dagelijks nodig hebben. Het is een belangrijke factor in het beschermende enzymsysteem glutathion peroxidase.

Selenium halen we uit onze voeding. Vlees(waren), zuivelproducten en brood leveren de grootste hoeveelheid selenium in onze voeding. Door veranderingen in ons eetpatroon zit er minder selenium in onze voeding. Sommige mensen reageren hier sterk op en kunnen een aanvulling met goed opneembaar selenium uitstekend gebruiken. Aanvulling met selenium kan gewrichten soepel houden.

Selenium in Nederland. In de Nederlandse voeding zit bijna 40 mcg selenium. Voor een goed functioneren van het belangrijke beschermende enzymsysteem glutathion peroxidase wordt een hoeveelheid geadviseerd van minimaal 100 mcg. Aanvulling is dus aan te bevelen. Teveel selenium (langdurig meer dan 400 mcg) is ook niet goed. Het is in Nederland daarom niet toegestaan om selenium aan voedingsmiddelen toe te voegen. In Finland wordt selenium verplicht toegevoegd aan kunstmest zodat de oogsten rijker worden aan selenium.

Helpen alle selenium soorten even goed? Hoe goed een selenium preparaat helpt hangt sterk af van de vorm waarin het wordt aangeboden. Er zijn namelijk grote verschillen in biologische beschikbaarheid van diverse seleniumbronnen. Anorganisch selenium, zoals dat in de bodem gevonden wordt, is minder goed opneembaar. Organisch selenium, zoals dat door planten is opgenomen, is beter beschikbaar voor het lichaam en zal dus goed helpen. Bio-Seleen+Zink bevat goed opneembaar organisch selenium.

Samen sterker?

Selenium blijkt beter te werken als het gecombineerd wordt met bepaalde vitaminen en mineralen. Dit zijn met name vitamine A, B6, C en E, belangrijke antioxidant vitaminen. Doordat deze stoffen elkaar aanvullen en beschermen ontstaat een preparaat dat goed helpt. Bio-Seleen®+Zink Bio-Seleen+Zink blijkt door zijn uitgekiende samenstelling al jarenlang te helpen voor het behoud van soepele gewrichten.

Het duurt meestal zes weken voordat men de “smering van de gewrichten” voelt. Eén tablet per dag is voldoende. De eerste 2 weken wordt geadviseerd om twee tabletten per dag te nemen.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 20,11 Normale prijs: 29,95

Menu