Vitals Vitamine D

Vitals vitamine D kopen

Vitals vitamine D supplementen kunnen ter aanvulling van een gevarieerd dieet een uitstekende aanvulling zijn op een gezonde levensstijl. Vitamine D wordt zelf in het lichaam aangemaakt. Dit is ten opzichte van andere vitamines een groot voordeel. Echter is het wel zo dat je genoeg zonlicht moet krijgen. In sommige gevallen is het lastig om genoeg zonlicht tot je te nemen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die moeilijk naar buiten kunnen vanwege een ziekte. Bovendien kun je in de categorie vallen waarbij extra vitamine D nodig is. In dat geval zijn Vitals vitamine D supplementen een goede keuze. Lees voor gebruik altijd even de verpakking.

De voordelen van Vitals vitamine D supplementen

Vitamine D is een vet oplosbare stof die voorkomt in twee varianten. Namelijk als vitamine D2 en D3. Door middel van UV straling maken wij deze stoffen binnen ons lichaam aan. Voor UV straling is er geen betere bron als de zon. Vitamine D3 vinden we ook terug in verschillende soorten vlees en vis. Dit komt doordat vitamine D3 in de zon ook door de huid van dieren wordt aangemaakt. Daarentegen vinden we vitamine D2 vooral terug in paddenstoelen.

Vitamine D is van essentieel belang bij het optimaal opnemen van calcium. Dit is de reden dat deze vitamine dan ook van groot belang is voor je tanden en botten. Je zult wel begrijpen dat deze stof belangrijk is voor kinderen die nog moeten groeien. Daarnaast heeft vitamine D een positief effect op zowel je spieren als het immuunsysteem.
Vitals vitamine D supplementen kunnen voor iedereen die niet genoeg van deze stof binnen krijgt een toegevoegde waarde zijn. Natuurlijk is het niet altijd zeker of je genoeg van dit vitamine binnen krijgt. Maar er zijn een aantal categorieën voor wie het risico op een vitamine D tekort groter is. Hierbij gaat het om zwangere vrouwen, jonge kinderen, mensen met een getinte huid, oudere mensen en mensen die niet genoeg zonlicht krijgen. Voor deze mensen zijn Vitals vitamine D supplementen zeker een aanrader.

 • Vitamine D3 3000IE Vitals 100cap

  Vitals Vitamine D3 3000IE 100cap: extra hoge dosering bij een verhoogde vitamine D-behoefte, voor het behoud van sterke botten en tanden

  20,11 Normale prijs: 26,95

  Vitamine D3 3000IE Vitals 100cap

  20,11 Normale prijs: 26,95
 • Vitamine D3 druppels Vitals 20ml

  Vitamine D3 druppels Vitals draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een normale celdeling.

  13,62 Normale prijs: 16,95

  Vitamine D3 druppels Vitals 20ml

  13,62 Normale prijs: 16,95
 • Vitals Vitamine D3 1000IE 100cap

  Vitamine D is van belang voor de calcium- en fosformetabolisme, de botopbouw, de tanden en voor het afweersysteem.

  16,65 Normale prijs: 22,95

  Vitals Vitamine D3 1000IE 100cap

  16,65 Normale prijs: 22,95

Menu