-14%

Vitamine D3 druppels Vitals 20ml

14,57 Normale prijs: 16,95 (-14%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Vitamine D3 druppels Vitals draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een normale celdeling.

Artikelnummer: 876614 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

14,57 Normale prijs: 16,95 (-14%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Vitamine D3 druppels Vitals

Vitamine D3 druppels Vitals bevat meer dan 600 druppels van 5 mcg, genoeg voor minimaal 300 doseringen van 10 mcg voor baby’s en kinderen of 120 doseringen van 25 mcg voor volwassenen. Met het handige pipetje kun je makkelijk en nauwkeurig doseren.
Vitamine D3 in druppelvorm is ideaal omdat het de mogelijkheid biedt om verschillende doseringen te kunnen adviseren. Hierdoor is dit product geschikt voor het hele gezin, zelfs voor heel jonge kinderen en mensen die moeite hebben met het slikken van capsules. Daarnaast kan de dosering vitamine D3, indien gewenst, zo gemakkelijk aangepast worden aan het seizoen.
Vitamine D, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd onder invloed van ultraviolet licht. De vetoplosbare vitamine wordt in de nieren omgezet in de actieve vorm, calcitriol. Vitamine D is onder andere van belang voor de calciumopname en daarmee voor de botten en de tanden maar ook voor het behoud van normale calciumgehalten in het bloed. Daarnaast draagt het bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een normale celdeling.
Inhoud:
20 ml (600 druppels van 5 mcg)

Voldoende voor 300 doseringen van 10 mcg of 120 doseringen van 25 mcg.

Samenstelling per 2 druppels (dagdosering voor kinderen):
10 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 400 ie)

Samenstelling per 5 druppels (dagdosering voor volwassenen):
25 mcg vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie)
Hulpstoffen:
Zonnebloemolie, d-alfatocoferylsuccinaat (natuurlijke vitamine E). En verder niets.
Vitamine D3 druppels Vitals is gegarandeerd vrij van:
Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Vitamine D3 druppels Vitals gebruik:

Voor kinderen 2 druppels per dag.
Voor volwassenen 5 druppels per dag.
Puur of gemengd met water, sap of yoghurt bij een (vetbevattende) maaltijd innemen of zoals geadviseerd.

Vitamine D3 druppels Vitals kan ook door de fles, pap of in warme dranken gemengd worden.

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen.

Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu