Easifit AM (anti-microbieel) snurkbeugel Sleeppro 1st

34,95

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Easifit AM (anti-microbieel) snurkbeugel

Artikelnummer: 942467 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

34,95

  Gratis retourneren

Beschrijving

Easifit AM (Anti-Microbieel) Snurkbeugel

Easifit AM (Anti-Microbieel) Snurkbeugel | Hulp bij snurken in de slaap.

Nu is de SleepPro Easifit ook verkrijgbaar in een antimicrobiële versie, te herkennen aan de letters ‘AM’. Deze versies gaan langer mee, maar beschermen ook tegen bacteriën en andere ziekteverwekkers.

Deze nieuwe technologie zorgt er niet alleen voor dat de snurkbeugel hygiënischer in gebruik is, maar ook dat u langer een fris gevoel houdt. Daarnaast beschermt de technologie het oppervlak van het mondstuk en zorgt het ervoor dat de pasvorm comfortabel blijft.

Het zorgt voor een langdurige hygiënische bescherming door middel van een barrière waarop microben niet kunnen overleven. Tegelijkertijd verlengt het de levensduur van het product en helpt het om uw tanden te beschermen.

De SleepPro Easfit Snurkbeugel is een doeltreffende en goedkope manier om een einde te maken aan die slapeloze nachten en lage slaapkwaliteit. U zult na gebruik, beter slapen en uitgeruster wakker worden.

De SleepPro Easifit Snurkbeugel mondstuk, ook wel bekend als een mandibulair repositie-apparaat of MRA, welke hebben bewezen het snurken te stoppen. Het mondstuk zelf helpt uw luchtwegen te openen terwijl u slaapt, zodat de doorstroming van lucht door uw neus en mond gemakkelijker wordt.

Snurken zonder een snurkbeugel
Een onderkaak kan niet alleen omlaag en omhoog, maar ook een beetje naar voor en naar achter. Als de spieren tijdens de slaap verslappen ­ dat gebeurt vooral tijdens het slapen
op de rug ­ zakt de onderkaak wat naar achteren. Hierdoor vernauwen de luchtwegen. De lucht die door de vernauwde luchtweg moet, laat de zachte delen van de mond en keel trillen Dat veroorzaakt een geluid dat we kennen als snurken.

Nooit meer snurken met Snurkbeugel
Een snurkbeugel omsluit uw boven­ en ondergebit en fixeert daardoor de onderlinge stand en daarmee tevens de stand. Hierdoor kan de onderkaak niet naar achteren zakken. Het mondstuk zal de onderkaak zelfs iets verder dan normaal naar voren brengen, zodat er steeds voldoende ruimte in de keelholte blijft. Bovendien blijft de tong beter op zijn plaats zitten.
Bij het gebruik van een SleepPro snurkbeugel kan gewoon door de mond worden geademd, omdat de beugel aan de voorzijde is voorzien van luchtgaten.

SleepPro Easifit Snurkbeugel
De SleepPro Easifit is een snurkbeugel die is ontworpen om u op comfortabele wijze te laten stoppen met snurken. Dit mondstuk is tot wel 40 keer goedkoper dan op maat gemaakte snurkbeugels en is gemakkelijk zelf op maat te brengen. Bovendien is onze snurkbeugel medisch aanbevolen en effectief vanaf het eerste gebruik. 
 
Via Boil & Bite op maat maken 
De SleepPro Easifit werkt met de zogenaamde “boil & bite”-techniek, om er zeker van te zijn dat hij comfortabel zit en makkelijk aan te passen is.

Hoewel een SleepPro Custom Snurkbeugel op Maat maximaal comfort biedt en doeltreffend is, vinden veel klanten dat de zeer efficiënte SleepPro Easifit voldoende is om ze te laten stoppen met snurken. Zij hebben dan ook geen behoefte aan een speciaal op maat gemaakte snurkbeugel.

De Easifit snurkbeugel is nu ook beschikbaar in een antimicrobiële versie, die tot 99,99% bescherming biedt tegen micro-organismen en tevens langer meegaat.

Gebruik

Gebruikershandleiding SleepPro Easifit AM (Anti-Microbieel) Snurkbeugel is in de talen

> Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Fabrikant
Trophax
Postbus 995
1183 WP Amstelveen
 

Specificatie

Extra informatie

Ean code

5060251570153

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu