-22%

Magnesium-400 Orthica 60tab

14,75 Normale prijs: 18,95 (-22%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Magnesium-400 Orthica is een krachtige formule voor ontspanning.

Artikelnummer: 109043 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

14,75 Normale prijs: 18,95 (-22%)

Beschrijving

Magnesium-400 Orthica

Hoge dosering magnesium. Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Magnesium-400 orthica is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang voor de spierfunctie.

Samenstelling

Eén tablet bevat: Mineralen(elementaire hoeveelheid) magnesium (aminozuurgebonden, -oxide) 400 mg calcium (aminozuurgebonden, -carbonaat) 200 mg selenium (L-selenomethionine) 10 mcg zink (-gluconaat) 10 mg Diversen. betaïne HCl 20 mg.

Magnesium-400 Orthica gebruik

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Magnesium-400 Orthica ingredienten

Mineralen, maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), natriumcroscarmellose, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, triglyceriden), betaïne HCl, kleurstof (titaandioxide). Vrij van: Gist, sacharose, lactose, gluten, dierlijke bestanddelen, soja-eiwit, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Fabrikant

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Orthica beoogt al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven.

Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Bij Orthica leren we elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek.

Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuwe formule. Voor elk nieuw product wordt de wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid gedocumenteerd.

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Magnesium-400 Orthica niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 32,95

Menu