Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Vitals Magnesiumbisglycinaat 120tab Zoom

Vitals Magnesiumbisglycinaat 120tab

Schrijf als eerste een beoordeling

Magnesium is nodig voor de energieproductie en voor de werking en het behoud van sterke spieren.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 32,95 € 23,98
Product Omschrijving

  Productdetails

  Vitals Magnesiumbisglycinaat

  De magnesium tabletten van Vitals zijn bijzonder omdat het in de vorm van magnesiumbisglycinaat aangeboden wordt. Hierbij is magnesium gebonden aan het aminozuur glycine. Het vormt met dit aminozuur een chelaat. Dit zorgt voor een betere opneembaarheid en hogere biologische beschikbaarheid dan andere vormen van magnesium zoals magnesiumoxide.
   
  Daarnaast heeft het geen negatieve invloed op de opname van andere mineralen. Bijkomend voordeel is dat veel mensen Magnesiumbisglycinaat Vitals  beter verdragen dan andere magnesium tabletten, ook in een hogere dosis.

  Functie magnesium in het lichaam

  Magnesium is nodig voor de energieproductie en voor de werking en het behoud van sterke spieren. Daarnaast heeft het specifiek een gunstige invloed op de hartspier. Mensen die intensief sporten of op een andere manier hun lichaam inspannen, kunnen mogelijk baat hebben bij een magnesiumproduct.
   
  Een ander voordeel is dat magnesium ook bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en dat het helpt energie vrij te maken uit de voeding. Bovendien ondersteunt magnesium het energieniveau en helpt het bij het opbouwen van (lichaams)eiwit. Daarnaast speelt magnesium een rol bij de botaanmaak en draagt het bij tot de instandhouding van normale tanden.
   
  Verder heeft magnesium een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, draagt het bij aan het leervermogen, speelt het een rol in weefselgroei en –ontwikkeling en draagt het bij tot een goede elektrolytenbalans. Hierbij helpt magnesium bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam.
   
  Magnesium komt voor in groene groente, (volkoren) granen en verse noten. In het lichaam is 20 tot 30 gram magnesium aanwezig. 60% daarvan komt samen met calcium en fosfor voor in het skelet. De rest van het magnesium bevindt zich onder andere in de skeletspieren en het zenuwstelsel.
   
  Vitals Magnesiumbisglycinaat 120tab

  Vitals Magnesiumbisglycinaat 120tab. Magnesium is nodig voor de energieproductie en voor de werking en het behoud van sterke spieren.

  • Prijs: € 23,98 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Vitals Magnesiumbisglycinaat 120tab

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):