-10%

Bonusan Magnesan Forte Plus 60tabl

24,66 Normale prijs: 27,40 (-10%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in ons lichaam en is betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen.

Vergelijk
Artikelnummer: 896320 Categories: , , , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

24,66 Normale prijs: 27,40 (-10%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Bonusan Magnesan Forte Plus

Bonusan Magnesan Forte plus is het ideale supplement voor energie, zenuwen en spieren. Eén tablet bevat maar liefst 150 mg elementair magnesium als goed opneembaar bisglycinaat.

Slechts 25% van de Nederlanders eet volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Daarbij is magnesium is één van de belangrijkste mineralen. We vinden daarom dat magnesium tot de basissuppletie behoort.

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam. Het is wetenschappelijk bewezen dat magnesium bijdraagt aan een evenwichtige elektrolytenbalans, een normale energiestofwisseling, een normale spierfunctie, normale eiwitsynthese, de werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en het behoud van normale botten en tanden. Daarnaast speelt magnesium een rol bij het celdelingsproces.

Vitamine B6 ondersteunt de werking van magnesium op het gebied van energievoorziening naar de spieren en de vermindering van vermoeidheid. De B6 in Bonusan Magnesan Forte plus is in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat (P5P). Deze vorm wordt nog beter opgenomen dan gewone B6. Bovendien vermoedt men dat P5P niet stapelt, waardoor Magnesan Forte plus goed te combineren is met andere supplementen. Ook de belangrijke synergisten glycine en taurine zijn toegevoegd.

De gladde coating en dubbele breukstreep zorgen ervoor dat Magnesan Forte plus Bonusan altijd makkelijk slikbaar is. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u ook Magnesan Forte plus poeder bij ons bestellen.

Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport Magnesan Forte plus. Producten uit de Topsportlijn hebben dezelfde eigenschappen als onze andere producten, maar worden bovendien onafhankelijk getest op de aanwezigheid van doping-gerelateerde stoffen.

Samenstelling per 2 tabletten

Magnesium (als bisglycinaat) 300 mg
L-Glycine 200 mg
Taurine 200 mg
Vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 6 mg

Hulpstoffen

Vulstof (microkristallijne cellulose, cellulose (HPC)), glansmiddel (HPMC, MCT-olie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

Gegarandeerd vrij van

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bonusan Magnesan Forte Plus:

Magnesan Forte plus Bonusan levert 150 mg elementair magnesium in de vorm van magnesiumbisglycinaat. Deze vorm is zeer goed opneembaar. De gladde coating en dubbele breukstreep zorgen ervoor dat Magnesan altijd makkelijk slikbaar is voor uw cliënt.

De B6 in Magnesan Forte plus Bonusan  is in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat. Deze vorm wordt nog beter opgenomen dan gewone B6. Het ondersteunt de werking van magnesium op het gebied van energievoorziening naar de spieren, de werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast bevat Magnesan de belangrijke synergisten glycine en taurine.

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in ons lichaam en is betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen. Magnesium mag dan ook veel door de EFSA goedgekeurde gezondheidsclaims voeren. Zo is er zeer veel wetenschappelijke onderbouwing voor het feit dat magnesium, naast de bovengenoemde werkingsgebieden, bijdraagt aan een evenwichtige elektrolytenbalans, een normale energiestofwisseling, een normale spierfunctie, normale eiwitsynthese en het behoud van normale botten en tanden. Daarnaast speelt magnesium een rol bij het celdelingsproces.

Eigenschappen Bonusan Magnesan Forte Plus

Bisglycinaat, voor zeer goede opname van magnesium
Beter opneembaar dankzij pyridoxaal-5-fosfaat (B6)
Met de belangrijke synergisten glycine en taurine
Gladde coating en dubbele breukstreep

Gebruik Bonusan Magnesan Forte Plus

Tenzij anders voorgeschreven dagelijks 1 tot 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Voorgeschreven dosering van Magnesan Forte plus Bonusan niet overschrijden.

Over Bonusan
Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 7,95 Normale prijs: 9,45
  • 12,40 Normale prijs: 17,30
  • 11,85 Normale prijs: 14,05
  • 10,52 Normale prijs: 11,20
  • 13,24 Normale prijs: 16,50
  • 15,16 Normale prijs: 19,95

Menu