Plantina Vitamine C1000mg 150tab

29,95

Uitverkocht

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace. Let op: Door de grote vraag wegens het coronavirus is de levering met ongeveer 2 dagen is vertraagd

Vitamine C, in hoge dosering, heeft een werking op zichzelf. Daarom bevat de hooggedoseerde Plantina Vitamine C uitsluitend vitamine C als ascorbinezuur.

Artikelnummer: 500299 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal Klarna PayPal Sofort Bancontact

29,95

Beschrijving

Plantina Vitamine C 1000mg:

Hoeveel vitamine C in geval van stress?
Linus Pauling is van mening dat de mens elke dag minstens 1000 mg (1 gram) vitamine C moet nemen en bij voorkeur minstens 3000 mg. Hij baseert deze hoeveelheid door te kijken wat dieren aan vitamine C per dag aanmaken. Omgerekend op basis van lichaamsgewicht komt hij dan op grammen vitamine C per dag. Als dieren onder stress staan, dan gaan ze extra vitamine C produceren. Vitamine C is dan ook de stress-vitamine bij uitstek, maar dan wel in voldoende hoge dosis.

Louter vitamine C

Vitamine C, in hoge dosering, heeft een werking op zichzelf. Daarom bevat de hooggedoseerde Plantina Vitamine C uitsluitend vitamine C als ascorbinezuur, en géén andere stoffen toegevoegd die bij lagere dosering synergistisch met vitamine C werken, zoals bepaalde bioflavonoïden. Daarom kan met de Plantina Vitamine C 1000 mg onbeperkt hoog gedoseerd worden zonder het gevaar van een teveel van de andere stoffen. Zoals prof. Linus Pauling, de orthomoleculaire arts Robert Cathcart en prof. Steve Hickey aanbevelen.

 

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Plantina Vitamine C1000mg 150tab-0

Plantina Vitamine C1000mg 150tab

29,95