-24%

Samento Cat’s Claw Nutramedix 60ml

52,95 Normale prijs: 69,95 (-24%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Voor de Ashaninka Indianen uit het centraal Peruaanse regenwoud is er slechts één Saventaro (letterlijk vertaald ’krachtige plant’).

Artikelnummer: 900713 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

52,95 Normale prijs: 69,95 (-24%)

Aantal Discount (%) Prijs
1 - 2 52,95
3+ 5.67 % 49,95

  Gratis retourneren

Beschrijving

Samento Nutramedix

Uit de jungle van Peru
Voor de Ashaninka Indianen uit het centraal Peruaanse regenwoud is er slechts één Saventaro (letterlijk vertaald ’krachtige plant’). Zowel de schors als de wortel van deze klimplant met klauwachtige doornen worden inheems voor een groot aantal alledaagse problemen gebruikt. In de westerse wereld staat deze bijzondere plant bekend als Cat’s Claw of Uña de Gato (in het Latijn: Uncaria tomentosa). Samento Cat’s Claw Nutramedix is een vloeibaar extract (geconcentreerde vorm) van de schors van deze buitengewoon krachtige Saventaro (een TOA-vrije Cat’s Claw variant). Uit kwaliteitsonderzoeken is gebleken dat deze variant, die slechts in 1 vallei in Peru gevonden is, van veel betere kwaliteit is dan de normale Cat’s Claw.

Verschillen Samento Nutramedix met Cat’s Claw

Het verschil tussen Samento® en alle andere niet TOA vrije varianten van Cat’s Claw kan worden verklaard door de samenstelling van de inhoudstoffen: Samento bevat Pentacyclische Oxyindol Alkaloïden (zogenaamde POA’s). Deze POA’s stimuleren het immuunsysteem door het bevorderen van het afweersysteem van de lichaamscellen. Alle andere Cat’s Claw preparaten bevatten naast POA’s ook Tetracyclische Oxyindol Alkaloïden (zogenaamde TOA’s), die de positieve invloed van de POA’s heel sterk verminderen. In Oostenrijk is vastgesteld dat een kleine hoeveelheid van 1% TOA’s in Cat’s Claw preparaten de voordelen van de POA’s met 30% verminderen. En dan te bedenken dat sommige Cat’s Claw producten meer dan 80% TOA’s bevatten! Mede de gegarandeerde afwezigheid van TOA’s in Samento verklaart de veel sterkere invloed. Bovendien is de tinctuur een extract (concentraat) van de TOA-vrije Cat’s Claw variant, waardoor deze nog sterker is!

Extra sterke Samento Cat’s Claw

Samento® is een bijzondere en buitengewoon krachtige Cat’s Claw variant. Vandaar dat het ook de vele goede eigenschappen van Cat’s Claw bezit. Zo kan Samento onder andere worden gebruikt ter verhoging van de weerstand, stimulatie van het immuunsysteem en bijvoorbeeld voor de gewrichtsfunctie.

Samento Nutramedix gebruik:

Wij adviseren meestal om het gebruik van langzaam op te bouwen, voordat u op de standaard of intensieve dosering overstapt. Echter, soms is het noodzakelijk om direct met een hoge, intensieve dosering te beginnen. Doe de gewenste dosering in een glas en voeg er ±100 ml water aan toe. Wacht 1 minuut alvorens het op te drinken. Bij voorkeur op een lege maag voor de maaltijden. Gebruik geen andere kruiden producten binnen één uur voor of na het gebruik van Samento.

Samento Nutramedix Tinctuur

Kinderen van 2-12 jaar: 1 x daags 1-2 druppels
Volwassenen: 1 x daags 4 druppels

Samento Nutramedix Intensieve dosering

Kinderen van 2-12 jaar: 2 à 3 x daags 1-2 druppels
Volwassenen: 2 à 3 x daags 1-5 druppels, tot maximaal 3 x daags 10 druppels

Samento Nutramedix natuurlijk tenzij u anders is geadviseerd door een arts of therapeut.

Fabrikant

Nutramedix LTD, Jupiter,
Florida, USA

Exclusieve distributie: 
Ts products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Samento Cat’s Claw Nutramedix niet overschrijden.

Samento cat’s claw toa-vrij Nutramedix 15ml

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 30,35 Normale prijs: 37,95

Menu