-10%

Selenomethionine Bonusan 200mcg 120vc

25,06 Normale prijs: 27,99 (-10%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Selenium heeft een krachtige antioxidatieve werking en beschermt effectief tegen vrije radicalen.

Artikelnummer: 711355 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

25,06 Normale prijs: 27,99 (-10%)

Beschrijving

Selenomethionine Bonusan

Selenomethionine Bonusan; Selenium heeft een krachtige antioxidatieve werking en beschermt effectief tegen vrije radicalen. Ook heeft het een bevorderende werking op het immuunsysteem en de schildklierfunctie.

Het enzym dat het schildklierhormoon omzet in zijn actieve vorm heeft selenium nodig. Daarnaast is selenium belangrijk voor het goed functioneren van het immuunsysteem. Tot slot draagt selenium bij aan een normale vorming en kwaliteit van het sperma.

In dit product vindt u uitsluitend de unieke natuurlijke seleniumvorm ‘seleno-L-methionine’. Deze vorm zorgt voor een extra goede beschikbaarheid en een optimale opname in het lichaam: de opname van selenomethionine vanuit de darm is vrijwel 100%.

Bevat per vegetarische capsule

Selenium (als seleno-L-methionine) 200 mcg
Hulpstoffen

microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), magnesiumstearaat.
Gegarandeerd vrij van
maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Selenomethionine Bonusan beschrijving:

Seleno-L-methionine bestaat uit het aminozuur L-methionine, waarbij een zwavelatoom is vervangen door een seleniumatoom. Selenomethionine is niet hetzelfde als aan methionine (of een ander aminozuur) gecheleerd selenium: selenium vormt samen met methionine één molecuul en wordt als geheel ingebouwd in lichaamseiwitten, wat de biologische beschikbaarheid ten goede komt. De opname van selenomethionine vanuit het duodenum is vrijwel 100%.

Selenomethionine Bonusan gebruik:

Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Tenzij anders voorgeschreven de adviesdosering niet overschrijden. Let daarbij ook op selenium dat in andere voedingssupplementen wordt verwerkt.

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 11,55 Normale prijs: 14,95
  • 15,06 Normale prijs: 18,95

Menu