-14%

Ubiquinol 100mg Vitals 150cap

94,46 Normale prijs: 109,95 (-14%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Ubiquinol 100 mg van wereldwijde Q10 specialist Kaneka (Japan).

Artikelnummer: 881834 Categories: , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

94,46 Normale prijs: 109,95 (-14%)

Beschrijving

Ubiquinol 100mg Vitals

De leverancier van Ubiquinol 100mg Vitals, het Japanse bedrijf Kaneka, is er met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat de ubiquinol volledig natuur- en lichaamsidentiek is.

  • van wereldwijde Q10 specialist Kaneka (Japan)
  • hoog gedoseerd
  • Verkrijgbaar als: 60 softgels of 150 softgels

In preparaten met co-enzym Q10 wordt doorgaans de geoxideerde vorm van deze nutriënt toegepast, genaamd ubiquinon. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de lichaamseigen en biologisch actieve vorm van Q10.

Dit conversie-proces is niet nodig bij gebruik van Vitals Ubiquinol, een voedingssupplement dat biologisch actieve Q10 levert in een kant-en-klare vorm. Tot voor kort kon ubiquinol nooit in supplementen worden gebruikt omdat het gemakkelijk oxideert bij blootstelling aan lucht of licht.

Samenstelling per capsule

100 mg ubiquinol (Kaneka QHtm). Hulpstoffen: Koolzaadolie, maïszetmeel, diglycerylmono-oleaat, lecithine, glycerol, bijenwas, carrageen, di-natriumfosfaat, caramel.

Ingrediënten Ubiquinol 100mg Vitals

Vulstof: koolzaadolie; ubiquinol, maïszetmeel (vegetarische capsule), emulgatoren: diglyceryl mono-oleaat, lecithine (uit soja); glycerol, stabilisatoren: bijenwas, carrageen, di-natriumfosfaat, kleurstof: caramel.

Gegarandeerd vrij van

Gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Allergie-informatie

Bevat soja.

Gebruik Ubiquinol 100mg Vitals

1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen

Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

Fabrikant

Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering van Ubiquinol 100mg Vitals niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ubiquinol 100mg Vitals droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 39,30 Normale prijs: 41,99
  • 51,95 Normale prijs: 71,95
  • 32,42 Normale prijs: 36,95

Menu