-18%

Vitamine B3 Vitals 500mg 100cap

17,96 Normale prijs: 21,95 (-18%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Vitamine B3 Niacinamide Vitals (nicotinamide, niacine met daaraan gekoppeld een amidegroep) is een wateroplosbare vitamine,

Vergelijk

17,96 Normale prijs: 21,95 (-18%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Vitamine B3 Niacinamide Vitals

  • draagt bij aan energieproductie
  • draagt bij aan de geestelijke veerkracht
  • produceert geen ‘niacine flush’
  • hooggedoseerd
  • ‘nu met natuurlijke hulpstoffen’
Let op: dit product bevat nieuwe hulpstoffen uit natuurlijke bron. De geur, kleur en smaak van de capsule kan daarom anders zijn dan u gewend was. De samenstelling van het product is verder hetzelfde gebleven.
 
Vitamine B3 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de energieproductie. Het is goed voor slijmvliezen, huid en zenuwstelsel. Ten slotte levert B3 een bijdrage aan normaal psychologisch functioneren (zoals concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).
 
B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam opgeslagen.

Vitamine B3 niacinamide (nicotinamide, niacine met daaraan gekoppeld een amidegroep) is een wateroplosbare vitamine en heeft een sleutelpositie in de productie van twee van de meest belangrijke co-enzymen in het lichaam, welke betrokken zijn bij meer dan 200 biochemische reacties.

Vitamine B3 kan een rol spelen als iemand neerslachtig is, bij een zenuwachtig gevoel, bij vermoeidheid, bij een gebrek aan eetlust, bij stramme spieren en bij een gevoelige huid.

Vitamine B3 Niacinamide Vitals samenstelling per capsule:

500 mg vitamine B3 (niacinamide)

Hulpstoffen:

Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide.

Vrij van:

Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Let op:
Niacinamide veroorzaakt geen flush (roodheid en jeuk) zoals niacine.

Vitamine B3 Niacinamide Vitals gebruik

1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. 

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen.

Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten. 

Fabrikant:

Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Vitamine B3 Vitals niet overschrijden.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu