-6%

Vitamine D3 75mcg Bonusan 60sft

15,86 Normale prijs: 16,95 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Naast botten en tanden is vitamine D3 van belang voor een goed calciumgehalte in het bloed.

15,86 Normale prijs: 16,95 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Vitamine D3 75mcg Bonusan

Vitamine D3 75mcg Bonusan: We weten inmiddels wel dat ons lichaam van de herfst tot aan het begin van de lente te weinig vitamine D uit zonlicht kan aanmaken. Maar dat we gedurende het hele jaar baat kunnen hebben bij extra vitamine D is niet bij iedereen bekend. Bonusan Vitamine D3 75 mcg softgels zijn ideaal vanwege hun kleine, ronde formaat en bieden een flinke aanvulling wanneer dat gewenst is.
Waarom Vitamine D? Niet alleen in de herfst en de winter hebben we profijt van extra vitamine D, ook in de lente en zomer kan onze eigen aanmaak onvoldoende zijn.
Zeker nu we minder in aanraking komen met de zon, de belangrijkste stimulans van vitamine D aanmaak in de huid. We zitten te veel binnen, dragen een zonnebril of beschermen ons lichaam tegen de zon met zonnebrandcrème en kleding. Dit vermindert de opname van vitamine D aanzienlijk. En dat terwijl zonlicht de belangrijkste bron van vitamine D is voor de mens.
Bij voldoende blootstelling aan ultraviolette straling is de eigen aanmaak vele malen groter dan de hoeveelheid die via de voeding kan worden geleverd. Ons lichaam maakt vitamine D aan in de huid met cholesterol als bouwsteen.Vitamine D is belangrijk voor het lichaam, het speelt in veel processen een rol. Een aantal voorbeelden van gezondheidseffecten zijn:
• Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam
• Vitamine D zorgt voor behoud van sterke botten en een sterk gebit
• Vitamine D is belangrijk voor een normale spierwerking
• Hoogste dosering vitamine D3 in het Bonusan assortiment
• Goed opneembaar dankzij de vetmatrix van olijfolie
• Bevat geen onnodige toevoegingen en geen omega-6 vetzuren

• Vitamine D3 is krachtiger en effectiever dan vitamine D2Vitamine D3 75 mcg/3000 IE

Bij ontbreken of vermijden van zonlicht wordt vitamine D een essentieel nutriënt. Het belang neemt toe om er voldoende van binnen te krijgen via externe bronnen. Vitamine D is te vinden in onze voeding. Vette vis zoals paling, zeewolf en zalm bevatten vitamine D, maar helaas is dat nauwelijks toereikend. Een voedingssupplement met vitamine D3kan dan uitkomst bieden.
De voordelen van Bonusan Vitamine D3 75 mcgBonusan Vitamine D3 75 mcg is het hoogst gedoseerde vitamine D3 supplement in ons assortiment. Elke softgel bevat 75 mcg, ook wel 3000 internationale eenheden (IE). Het is daarmee een prettig product om vitamine D-spiegels snel op peil te krijgen. Vitamine D375 mcg wordt zowel als onderhoudsdosering gebruikt, als in therapeutische trajecten ingezet. De softgels zijn favoriet omdat ze, dankzij hun kleine ronde vorm, heel gemakkelijk zijn door te slikken.
Daarnaast bevatten onze vitamine D3 producten geen onnodige toevoegingen en zijn ze vrij van omega-6 vetzuren. Zo voorkomen we dat het de omega-3 – omega-6 verhouding ongunstig beïnvloedt.Bonusan vitamine D3 is ook leverbaar in 15 mcg en 25 mcg softgels en als flexibel te doseren druppelvorm. Zo kan het toedienen worden afgestemd op de dagelijkse behoefte.

Samenstelling per softgelcapsule

 Vitamine D3
In een basis van extra vierge olijfolie
 75 mcg
(3000 IE)
Hulpstoffen
Vulstof (extra vierge olijfolie), capsulewand (gelatine, glycerine, water).
Gegarandeerd vrij van
GGO, soja, gluten, lactose.

Vitamine D3 75mcg Bonusan beschrijving:

“Tachtig is prachtig” – het is al jaren het orthomoleculaire advies voor vitamine D. Een bloedwaarde van 80 nmol/L calcidiol is de ideale basiswaarde. Om hier sneller en voordeliger aan te werken, hebben we Vitamine D3 75 mcg (3000 IE) geformuleerd. Een prachtig product voor uw praktijk.
Naast botten en tanden is vitamine D3 van belang voor een goed calciumgehalte in het bloed. Daarbij heeft het een gunstige invloed op het immuunsysteem en het proces van celvernieuwing. Ook voor een goede werking van de spieren biedt vitamine D3 uitkomst. Maar dat zal u als gezondheidsprofessional weinig verbazen.
Bijna dagelijks verschijnt er onderzoek waaruit nieuwe toepassingen van vitamine D naar voren komen. Hierbij worden vaak hoge doseringen vitamine D3 gebruikt. Ook de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid wordt regelmatig hoger. Toch blijft deze structureel te laag om het orthomoleculaire advies van 80 nmol/L te handhaven. Dankzij de betere dosering is de ideale basiswaarde nu veel eenvoudiger te behalen. Ook bij professioneel gebruik biedt dit voordelen.
Vitamine D3 is veel effectiever in het verhogen van de calcidiolspiegels dan D2. Het bindt beter aan de vitamine D-receptor en is daardoor tot tien keer sterker dan vitamine D2. Bovendien is onze vitamine D3 opgelost in een vetmatrix uit olijfolie, waardoor opname in de darm nog beter verloopt. En omdat ons product zuiver vitamine D3 bevat, hoeft uw (zwangere) cliënt ook niet bang te zijn voor overdosering van vitamine A.

Belangrijkste kenmerken van Vitamine D3 75mcg

  • Vitamine D3 is krachtiger en effectiever dan D2
  • Maar liefst 75 mcg (3000 IE) vitamine D3 per capsule
  • In een vetmatrix van olijfolie, daardoor beter opneembaar
  • Eenvoudig werken aan de ideale basiswaarde van 80 nmol/L
  • Ideaal gedoseerd voor professioneel gebruik

Vitamine D3 75mcg Gebruik:

Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
Over Bonusan
Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

Fabrikant:

Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Vitamine D3 Bonusan 75mcg niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 9,90 Normale prijs: 12,50
  • 11,96 Normale prijs: 15,50
  • 10,75 Normale prijs: 12,95
  • 15,04 Normale prijs: 15,95

Menu