-6%

Vitamine D3 75mcg Bonusan 60sft

19,62 Normale prijs: 20,90 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Naast botten en tanden is vitamine D3 van belang voor een goed calciumgehalte in het bloed.

Vergelijk

19,62 Normale prijs: 20,90 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Vitamine D3 75mcg Bonusan

Vitamine D3 75mcg Bonusan samenstelling:

Samenstelling per softgelcapsule

 Vitamine D3
In een basis van extra vierge olijfolie
 75 mcg
(3000 IE)
Hulpstoffen
Vulstof (extra vierge olijfolie), capsulewand (gelatine, glycerine, water).
Gegarandeerd vrij van
GGO, soja, gluten, lactose.

Vitamine D3 75mcg Bonusan beschrijving:

“Tachtig is prachtig” – het is al jaren het orthomoleculaire advies voor vitamine D. Een bloedwaarde van 80 nmol/L calcidiol is de ideale basiswaarde. Om hier sneller en voordeliger aan te werken, hebben we Vitamine D3 75 mcg (3000 IE) geformuleerd. Een prachtig product voor uw praktijk.
Naast botten en tanden is vitamine D3 van belang voor een goed calciumgehalte in het bloed. Daarbij heeft het een gunstige invloed op het immuunsysteem en het proces van celvernieuwing. Ook voor een goede werking van de spieren biedt vitamine D3 uitkomst. Maar dat zal u als gezondheidsprofessional weinig verbazen.
Bijna dagelijks verschijnt er onderzoek waaruit nieuwe toepassingen van vitamine D naar voren komen. Hierbij worden vaak hoge doseringen vitamine D3 gebruikt. Ook de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid wordt regelmatig hoger. Toch blijft deze structureel te laag om het orthomoleculaire advies van 80 nmol/L te handhaven. Dankzij de betere dosering is de ideale basiswaarde nu veel eenvoudiger te behalen. Ook bij professioneel gebruik biedt dit voordelen.
Vitamine D3 is veel effectiever in het verhogen van de calcidiolspiegels dan D2. Het bindt beter aan de vitamine D-receptor en is daardoor tot tien keer sterker dan vitamine D2. Bovendien is onze vitamine D3 opgelost in een vetmatrix uit olijfolie, waardoor opname in de darm nog beter verloopt. En omdat ons product zuiver vitamine D3 bevat, hoeft uw (zwangere) cliënt ook niet bang te zijn voor overdosering van vitamine A.

Belangrijkste kenmerken van Vitamine D3 75mcg Bonusan

  • Vitamine D3 is krachtiger en effectiever dan D2
  • Maar liefst 75 mcg (3000 IE) vitamine D3 per capsule
  • In een vetmatrix van olijfolie, daardoor beter opneembaar
  • Eenvoudig werken aan de ideale basiswaarde van 80 nmol/L
  • Ideaal gedoseerd voor professioneel gebruik

Vitamine D3 75mcg Bonusan:

Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
Over Bonusan
Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

Fabrikant:

Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Vitamine D3 Bonusan 75mcg niet overschrijden.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Bonusan Vitamine D3 75mcg 60sft

Vitamine D3 75mcg Bonusan 60sft

19,62 Normale prijs: 20,90 (-6%)

In winkelmand