-0%

Vitamine K2 180 mcg Vitals 60vc

29,85 Normale prijs: 29,95 (-0%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Vitals Vitamine K2: Vitals levert nu de nieuwste vorm van Vitamine K2: MenaQ7® Crystals.

Artikelnummer: 879060 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

29,85 Normale prijs: 29,95 (-0%)

Beschrijving

Vitamine K2 180 mcg Vitals

Vitaminepreparaat
 
Nieuw en uniek in Nederland! Vitals levert nu de nieuwste vorm van Vitamine K2: MenaQ7® Crystals. Ontwikkeld door dé vitamine K2 specialist NattoPharma. Dit is de enige natuurlijke vorm van vitamine K2 met een MK-7 gehalte van meer dan 95%. Daarnaast is dit nieuwe product soja-vrij, geschikt voor vegetariërs en heeft deze een betere prijs.
 
Menaquinon-7 (MK-7) is een natuurlijke vorm van vitamine K2 geproduceerd door fermentatie. Natuurlijke vitamine K2 bevat vaak naast MK-7 ook wat MK-4, MK-6 en MK-9 (ook al staat dit niet op het etiket), maar deze andere vormen kunnen voor concurrentie zorgen en de biologische beschikbaarheid van het preparaat verminderen.
 
Daarom is MenaQ7 Crystals ontwikkeld. Deze menaquinon-7 in kristalvorm is de enige natuurlijke vitamine K2 met een MK-7 gehalte van meer dan 95%.
 
Dit product wordt volgens HACCP en GMP-normen geproduceerd door NattoPharma, dé vitamine K2-specialist. NattoPharma werkt samen met de Universiteit van Maastricht en haar producten worden gebruikt in klinische onderzoeken.
 
Andere voordelen van MenaQ7 Crystals zijn dat er geen soja wordt gebruikt in het productieproces waardoor het eindproduct vrij is van veel voorkomende allergenen. Vitals biedt de MenaQ7 Crystals aan in een vegetarische capsule waardoor dit product eveneens geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

 

Over vitamine K2

Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling en speelt een rol bij de botaanmaak, waardoor het een bijdrage levert aan het behoud van sterke botten.

 

Samenstelling per capsule: 

180 mcg vitamine K2 (MenaQ7® Crystals)(240% ADH*)
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

 

Hulpstoffen: 

Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), magnesiumstearaat.

 

Ingrediënten Vitamine K2 180 mcg Vitals:

Vulstof: microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine K2.

 

Gegarandeerd vrij van:

Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Let op: 
Indien u een coumarinederivaat gebruikt (dit is een specifiek type antistollingsmiddel zoals warfarine en acenocoumarol dat juist de mogelijkheid van de lever verstoort om vitamine K te verwerken), overleg dan eerst met een (orthomoleculair) arts alvorens een vitamine K2-supplement te gebruiken.

 

Gebruik Vitamine K2 180 mcg Vitals: 

1 capsule per dag bij een (vetbevattende) maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. 

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen 

Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

 

Fabrikant:

Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Vitamine K2 180 mcg Vitals niet overschrijden.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu