-26%

Gebufferde Vitamine C formule Vitakruid 100vc

19,81 Normale prijs: 26,90 (-26%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Betere opname in het lichaam en krachtiger werking dan gewone vitamine C door de uitgebalanceerde samenstelling.

Artikelnummer: 723002 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

19,81 Normale prijs: 26,90 (-26%)

Beschrijving

Gebufferde Vitamine C formule Vitakruid

Gebufferde Vitamine C formule Vitakruid. Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem.* Een onoverkoombaar probleem van dit nutriënt echter; we zijn zelf niet in staat de vitamine te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C-gehalte.

Vooral in ons huidige drukke bestaan schiet het eten van voldoende groente en fruit, de voornaamste bron van vitamine C, er helaas nog wel is bij in. Dan kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat is een goed opneembare en biologisch beschikbare vorm. Daarom is 711 milligram een uitstekende dosering voor een effectieve immuniteit-ondersteunende formule!

Hoge dosering vitamine C als calcium/magnesium ascorbaat

Ascorbinezuur is verreweg de bekendste vorm van vitamine C. Het is dan ook de variant die van nature in onze voeding voorkomt en in de meeste vitamine C supplementen. Deze zure vorm kan in hoge doseringen irritatie opwekken aan maag en darmen.

Wij hebben onze weerstandsfavoriet gekoppeld aan calcium/magnesium ascorbaat wat resulteert in een geschiktere vorm voor hoog gedoseerde vitamine C suppletie. Deze zogenoemde gebufferde vorm is door zijn mineraal gebonden structuur ontzuurt, waardoor het nutriënt vriendelijker is voor maag en darmen. Bovendien zorgt het ontzuurde karakter voor een hogere biologisch beschikbaarheid, wat resulteert in een aanzienlijk betere opname!

Antioxidanten mangaan, zink en koper voor de weerstand*

In de Gebufferde Vitamine C® formule hebben we tevens de sporenelementen mangaan, zink en koper opgenomen. Dit zijn zogenoemde superoxidedismutase enzymen (SOD) die een rol hebben in het wegvangen van vrije radicalen.* Deze vrije radicalen zijn oxidanten die ontstaan bij de oxidatie in de mitochondria, het energiecentrum van onze cellen.

SOD heeft een aantal uitzonderlijke eigenschappen. Zo worden de antioxidanten bijvoorbeeld niet verbruikt bij het bestrijden van vrije radicalen. Hierdoor blijven de sporenelementen functioneel in het gevecht tegen oxidanten. Mangaan, zink en koper, een trio dat fungeert als mooie aanvulling voor een weerstand-ondersteunende formule!*

Samenstelling Gebufferde Vitamine C formule Vitakruid 

Ingrediënten Hoeveelheid ADH*
Vitamine C (als calcium/magnesium ascorbaat) 600 mg 750%
Calcium (ascorbaat) 40 mg 5%
Koper (aminochelaat 10%) 0,7 mg
Magnesium (ascorbaat) 40 mg 13%
Mangaan (aminochelaat 15%) 1,5 mg 30%
Zink (citraat) 7 mg 42%
Gereduceerd L-gluthation 7 mg
OPC (duivenpitextract 95%) 40 mg
Quercetine 10 mg
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten Gebufferde Vitamine C formule Vitakruid

Vitamine C, mineralen, hypromellose (capsule), OPC, bioflavonoïden, aminozuren, kiezelzuur, quercetine, magnesium stearaat (antiklontermiddel), gluthation.

Gebruik 

Neem 1 tot 4 capsules per dag.

Fabrikant

Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Gebufferde Vitamine C formule Vitakruid niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 40,54 Normale prijs: 54,95
  • 20,10 Normale prijs: 24,95
  • 34,95 Normale prijs: 49,90
  • 11,26 Normale prijs: 14,25
  • 30,66 Normale prijs: 34,95

Menu