Vitamine D supplementen

Vitamine D supplementen online kopen

Ons assortiment vitamine D supplementen, online kopen bij De Gezondheidslijn. De laagste prijs van Nederland. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en één van de weinige vitamines is die het menselijk lichaam zelf kan aanmaken. Vitamine D lijkt qua functie in het menselijk lichaam meer op een hormoon dan op een vitamine.

De Gezondheidslijn biedt een breed assortiment aan Vitamine D supplementen die een goede aanvulling kunnen zijn naast de dagelijkse voeding. Vitamine D wordt ook vaak de zonnevitamine genoemd, dit komt omdat ons lichaam via zonnestralen Vitamine D aan kan maken in de huid. Daarnaast kun je Vitamine D ook vinden in vlees, eieren en vette vis. Ben je vegetarisch of ben je geen fan van vlees, eieren of vette vis dan kunnen de vitamine D supplementen van De Gezondheidslijn een goede aanvulling voor je zijn.

Meer over vitamine D supplementen

Vitamine D kan je dus vinden in vlees, eieren en vette vis. Daarnaast wordt vitamine D ook vaak toegevoegd aan Halvarine of Margarine. Verder wordt vitamine D vaak toegevoegd aan sojayoghurt. Naast deze voeding kun je alsnog een te kort aan vitamine D krijgen, omdat in Nederland de zon in de meeste gevallen onvoldoende kracht heeft. Hierdoor kan je lichaam moeilijk vitamine D aanmaken. In dit geval zijn de vitamine D supplementen van De Gezondheidslijn een goede aanvulling naast een dagelijks gevarieerd dieet.

Voordelen vitamine D supplementen kopen

Vitamine D is van belang voor je tanden en botten, dit komt doordat vitamine D ervoor zorgt dat je lichaam optimaal calcium kan opnemen. Vitamine D is dan ook erg belangrijk voor kinderen die nog in de groei zijn. Daarnaast ondersteunt vitamine D ook je immuunsysteem en heeft het een positieve werking op je spieren. De vitamine D supplementen van De Gezondheidslijn kunnen een goede aanvulling zijn naast de dagelijkse voeding.

Vitamine D tekort?

In sommige gevallen kun je niet weten of je een vitamine D te kort hebt. Bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, of oudere mensen zie je vaak sneller een vitamine D tekort, dit komt door een tekort aan zonlicht. Bij een tekort aan zonlicht zijn de supplementen van De Gezondheidslijn een goede aanvulling naast de dagelijkse voeding. Lees voor het gebruik van de supplementen altijd even de bijsluiter of verpakking

Verschillende soorten vitamine D supplementen

Er zijn verschillende soorten, namelijk: Vitamine D3 supplementen, Vitamine D3+K2 supplementen, Vitamine D75 supplementen. Van de verschillende varianten zijn verschillende merken bestelbaar op De Gezondheidslijn.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu