-23%

Epigenar Vitamine D3 & K2 25ml

22,95 Normale prijs: 29,99 (-23%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Vitamine D3 & K2 druppels

Vergelijk

22,95 Normale prijs: 29,99 (-23%)

Gratis retourneren

Beschrijving

Epigenar Vitamine D3 & K2 25ml

Epigenar Vitamine D3 & K2 is een Vitaminepreparaat.

Samenstelling per dagdosering van 1 druppel

Vitamine K212 mcg16% RI*
Vitamine D325 mcg = 1000ie500% RI*

*RI = Referentie Inname

Ingrediënten

Zonnebloemolie (vulmiddel), vitamine E (dl-alfa-tocoferol-acetaat, antioxidant), vitamine D3 (cholecalciferolum en vitamine K2 (menaquinon)

Gebruik

Normaal gebruik: eenmaal daags 1 druppel.
Intensief: een stootdosis à 10 druppels.

Verkoop en distributie

TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

TS Products vertelt:

“Onze eerste en voornaamste kernwaarde is dat TS Health Products een familiebedrijf is. Dit willen wij uitstralen naar zowel onze medewerkers als onze klanten door deze te behandelen als familieleden. Daarnaast werken wij met respect voor mens, dier en natuur. Dit komt onder andere terug in onze producten, verschillende certificeringen en onze inzet op het gebied van duurzaam handelen.

Ambitie van TS Health Products is een gezonder, gelukkiger en langer leven voor iedereen. Hier dragen wij graag aan bij door het aanbieden van een breed assortiment aan gezondheidsproducten in verschillende doelgroepen.

Onze laatste maar even belangrijke kernwaarde komt ook terug uit ons logo. In het nieuwe logo is de druppel die staat voor ‘De elixer van het leven’ behouden gebleven. Deze staat voor een gelukkig, gezond en lang leven. Vanuit deze druppel is een hart ontstaan die staat voor het hart voor onze klanten, medewerkers en eindgebruikers. Samen vormen zij het nieuwe logo van TS Health Products. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo heeft TS Health Products een compleet nieuwe, frisse en natuurlijke uitstraling gekregen.

De medewerkers en directie van TS Health Products werken allen uit passie voor de gezondheidssector en voor onze producten.”

 

 

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 13,99
  • 39,99 Normale prijs: 53,90
  • 32,90 Normale prijs: 34,95
  • 22,78 Normale prijs: 30,35

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Vitamine D3 & K2

Epigenar Vitamine D3 & K2 25ml

22,95 Normale prijs: 29,99 (-23%)

In winkelmand